Ahojte všetci chcem sa opytat či nema niekto z vas programator na AVR procesory z SOS elektronik je to stavebnica NE049 ISP Programmer a mne nefunguje lebo mi poslali asi prazdny Procesor čo to cele ovláda lebo mi Stle len svieti LEDka na programovanie a nie power ako by malo nemate nahodou niekto tuto stavebnicu?dakujem za odpoved.
vcera som tento programator postavil....po zapnuti napajania zelena led power svieti asi sekundu,potom zhasne....este som neskusal nic programovat,dnes ,alebo zajtra vyskusam,potom napisem
aj mne po zapnuti blikne trošku zelena ledka a potom sa rozsviety na trvalo červena a mam doma aj programator na 89c2051 a dal som vičitat program z toho procesoru ale ukazalo mi to same FFh asi je bloknuty proti čitaniu alebo je prazdny neviem.
rohy píše:tak dnes som to skusal a funguje to,aj ked ta zelena led nesvieti
Ako si ho odskúšal ,resp na čom ?
Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to !
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Väčšina programov dokáže externe spustiť ovládací program na programátor.
Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to !
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)