Trafo 2AN 673 35
Moderátor: Moderátoři
Trafo 2AN 673 35
Vyhrabal jsem v dílně trafo 2AN 673 35. Mělo by to být asi pro 2x EL 84 ale nevím to jistě a také neznám zapojení. Může prosím někdo poradit ? Děkuji Kaca
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě tak napadlo - co ho takhle vyměnit za ten výstupák z té MONO 130 ? pokud to bude ono.
Neexistuje někde nějaká databáze těchto našich starších traf ? Někde už jsem o to kdysi zavadil ale teť to nemůžu najít.
-
zdenoeddie666
zdenoeddie666 píše:Ja by som potreboval tieto trafa 2ks, ak to bude ono, samozrejme zalezi na parametroch (Z na primare, ci je to s odbockou, a hlavne na aky vykon a kolko je vystupna Z).
No, až budu vědět tak se ozvu. Ještě tady mám síťák a dvě výstupní trafa z nějakého rádia pro ECL 86 ale to jsou asi jen 3,5 nebo 4W. i s elektronkama.
To trafo které tady zjišťuji mám jen jedno a myslím tak asi 10W ale jak jsem psal chce to zjistit. Taky je to asi z nějakého rádia nebo zesilovače starší výroby.
Teť jsem našel z čeho jsou ty trafa a ten síťák. Je to Videoton R 4932. 2x ECL 86 a to si můžeš najít ve schématech. To je taky k mání.
Jinak platí to na čem jsme se dohodli pokud jsi to Ty - neregistrovaný Zdenoeddie666. Zdravím ! Kaca
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
Kaca píše:zdenoeddie666 píše:Ja by som potreboval tieto trafa 2ks, ak to bude ono, samozrejme zalezi na parametroch (Z na primare, ci je to s odbockou, a hlavne na aky vykon a kolko je vystupna Z).
No, až budu vědět tak se ozvu. Ještě tady mám síťák a dvě výstupní trafa z nějakého rádia pro ECL 86 ale to jsou asi jen 3,5 nebo 4W. i s elektronkama.
To trafo které tady zjišťuji mám jen jedno a myslím tak asi 10W ale jak jsem psal chce to zjistit. Taky je to asi z nějakého rádia nebo zesilovače starší výroby.
Teť jsem našel z čeho jsou ty trafa a ten síťák. Je to Videoton R 4932. 2x ECL 86 a to si můžeš najít ve schématech. To je taky k mání.
Jinak platí to na čem jsme se dohodli pokud jsi to Ty - neregistrovaný Zdenoeddie666. Zdravím ! Kaca
Ano som to ja
na ECL86 mam toho tiez kopu aj vcera som bol jedno vybrakovat zo supraphonu (1PN 676 40 ak sa dobre pamatam). Skus popozerat a uvidime. Ja v podstate pre EL84 trafo na PP mam, je to tiez nejake 9WN676... bez odbocky na 15W/4R niekde som to tu uz riesil, ale este nedoriesil, neni cas. Skor by som chcel nieco s nimi na sposob PPP cize aspon tych 20W a vyssie, ale tak to asi tazko najdem.
Inak to Tvoje trafo je urcite vystupak.
Jo a ještě mám v hrozném stavu rádio REMA 2072 ale plně osazené a bez beden. Taky k mání.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
-
zdenoeddie666