Trafo 2AN 673 35

Náhrady součástek všeho druhu, informace a dotazy k součástkám

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Trafo 2AN 673 35

#1 Příspěvek od Kaca »

Zdravím a přeji Všem hezké svátky a šťastný nový rok !
Vyhrabal jsem v dílně trafo 2AN 673 35. Mělo by to být asi pro 2x EL 84 ale nevím to jistě a také neznám zapojení. Může prosím někdo poradit ? Děkuji Kaca
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od zdenoeddie »

ak je to pre 2xEL84 nemas 2ks?
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kaca »

Ahoj ! Já už jsem tu Tvoji sháňku po tom trafu tady asi někde četl. Nevím jestli se jedná o výstupák pro tyhle dvě elektronky. To bych právě potřeboval zjistit. No až to budu vědět tak se rozhodnu co s ním. Právě jsem si myslel že ho podle toho typového čísla někde najdu ale zatím nic. Možné je i to že se ho budu chtít zbavit. To ještě uvidím.
Ještě mě tak napadlo - co ho takhle vyměnit za ten výstupák z té MONO 130 ? pokud to bude ono.
Neexistuje někde nějaká databáze těchto našich starších traf ? Někde už jsem o to kdysi zavadil ale teť to nemůžu najít.
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

Něco dal Sinclair na stránky Aldaxu.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Kaca »

Díky ! Mrknu tam.

Tak tam to taky není ale dal jsem tam také dotaz.

Zdenoeddie - Ty potřebuješ tyhle trafa dvě, nebo stačí jen tohle jedno ?
Pokud to bude ono.
zdenoeddie666

#6 Příspěvek od zdenoeddie666 »

Ja by som potreboval tieto trafa 2ks, ak to bude ono, samozrejme zalezi na parametroch (Z na primare, ci je to s odbockou, a hlavne na aky vykon a kolko je vystupna Z).
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Kaca »

zdenoeddie666 píše:Ja by som potreboval tieto trafa 2ks, ak to bude ono, samozrejme zalezi na parametroch (Z na primare, ci je to s odbockou, a hlavne na aky vykon a kolko je vystupna Z).

No, až budu vědět tak se ozvu. Ještě tady mám síťák a dvě výstupní trafa z nějakého rádia pro ECL 86 ale to jsou asi jen 3,5 nebo 4W. i s elektronkama.
To trafo které tady zjišťuji mám jen jedno a myslím tak asi 10W ale jak jsem psal chce to zjistit. Taky je to asi z nějakého rádia nebo zesilovače starší výroby.
Teť jsem našel z čeho jsou ty trafa a ten síťák. Je to Videoton R 4932. 2x ECL 86 a to si můžeš najít ve schématech. To je taky k mání.
Jinak platí to na čem jsme se dohodli pokud jsi to Ty - neregistrovaný Zdenoeddie666. Zdravím ! Kaca
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od zdenoeddie »

Kaca píše:
zdenoeddie666 píše:Ja by som potreboval tieto trafa 2ks, ak to bude ono, samozrejme zalezi na parametroch (Z na primare, ci je to s odbockou, a hlavne na aky vykon a kolko je vystupna Z).

No, až budu vědět tak se ozvu. Ještě tady mám síťák a dvě výstupní trafa z nějakého rádia pro ECL 86 ale to jsou asi jen 3,5 nebo 4W. i s elektronkama.
To trafo které tady zjišťuji mám jen jedno a myslím tak asi 10W ale jak jsem psal chce to zjistit. Taky je to asi z nějakého rádia nebo zesilovače starší výroby.
Teť jsem našel z čeho jsou ty trafa a ten síťák. Je to Videoton R 4932. 2x ECL 86 a to si můžeš najít ve schématech. To je taky k mání.
Jinak platí to na čem jsme se dohodli pokud jsi to Ty - neregistrovaný Zdenoeddie666. Zdravím ! Kaca

Ano som to ja :)
na ECL86 mam toho tiez kopu aj vcera som bol jedno vybrakovat zo supraphonu (1PN 676 40 ak sa dobre pamatam). Skus popozerat a uvidime. Ja v podstate pre EL84 trafo na PP mam, je to tiez nejake 9WN676... bez odbocky na 15W/4R niekde som to tu uz riesil, ale este nedoriesil, neni cas. Skor by som chcel nieco s nimi na sposob PPP cize aspon tych 20W a vyssie, ale tak to asi tazko najdem.
Inak to Tvoje trafo je urcite vystupak.
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Kaca »

Tak že pokud bys chtěl, můžu Tě ho přenechat ale musel bys sehnat ještě jeden aby jsi měl ty dva jak potřebuješ. Mám teť rozdělanej JCM 800 2204 a 2203 ale bude to trvat delší dobu než seženu všechny věci. Šáska mám vypálené laserem z nerezu. Až to bude co k čemu tak sem dám fotky. Zatím ahoj.
Jo a ještě mám v hrozném stavu rádio REMA 2072 ale plně osazené a bez beden. Taky k mání.
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od zdenoeddie »

Radsej nie zo skusenosti, lebo jedno trafo zozeniem a druhe nie a tak mi to tu bude zase stat. Keby ma nieco napadlo ja sa ozvem :wink:
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Kaca »

O.K.
zdenoeddie666

#12 Příspěvek od zdenoeddie666 »

To trafo 2AN 673 35 je pre 2xEL84 PP vykon 10W vystup 5 a 15R, nf zesilovac AZK 101 (Kottek III) :wink:
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Kaca »

Kotek III - vůbec nevím kde jsem k němu přišel ale mám ho. Není možné že bylo používáno ještě v něčem jiném ? Nejsem si vědom že bych ho ze 101čky někdy vyndaval. To je ale jedno. Děkuji a přeji hodně toho nejlepšího v novém roce !
Odpovědět

Zpět na „Součástky“