FINLUX 74X310MC++

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jalma

FINLUX 74X310MC++

#1 Příspěvek od jalma »

Zdravím, potřeboval bych u této televize posunout celý obraz mírně doprava. Jestli se to dá jednoduše nastavit v servisním menu, nemůže mi někdo poradit jak na to? Předem děkuji.
Návštěvník

#2 Příspěvek od Návštěvník »

A sakra,310,není ještě v záruce ???

M.
gumickar
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od gumickar »

A to se ti jen nelíbí, nebo se posunul sám a potřebuješ ho napravit?
jalma

#4 Příspěvek od jalma »

Televizi jsem koupil novou, ale s tou zárukou se to má asi tak, že v prodejně nemůžou najít záruční list, tak mi zatím dali na typ 410 bez razítka s tím, že ten originál budou hledat. Televize se mi za tu cenu (10 000) zdá v pohodě, až na ten mírně posunutý obraz doleva. Kdyby pod tím logem ČT1 nebylo to REPRÍZA, kde se mi trochu schovává to počáteční R, tak si toho ani nevšimnu. Myslel jsem, kdyby to šlo nějak jednoduše posunout, tak bych to zkusil, jinak se na to vykašlu, servis s tím otravovat nebudu. Mám to připravený jako vánoční dárek. 8-)
gumickar
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od gumickar »

Tak to určitě pujde v servisáku. Jako profík syce naprosto nesnáším, když se někdo jakýmkoli způsobem hrabe v záručních TV, ale poradit ti stejne můžu jen takto: www.bastleni.cz
jalma

#6 Příspěvek od jalma »

Tak nikdo neporadí? Už mám skoro měsíc na reklamaci vadné dálkové ovládání a bez něj je ta telka poloviční. Nechci se s ní někam tahat, aby mi to v záruce seštelovali a já zase měsíc čekal. Pustil jsem na ni kontrolní obrazec z PC a chce to mírně doprava a rozšířit vertikálně. Také trochu poduškovitost. Help me, please! Nebo se s tím mám smířit?
Děkuji všem. :cry:
evzena

#7 Příspěvek od evzena »

Máš dvě možnosti,buďto se s tím smíříš,nebo zavoláš servisáka!!!
jalma

#8 Příspěvek od jalma »

Ještě k tomu Finluxu. V návodu píšou, že si můžu uživatelsky libovolně měnit výšku obrazu šipkama, když tam jsou ty černý pruhy, já tam mám ale pouze možnost přepnutí 4:3 nebo 16:9, na šipky mi to nereaguje. Má s tímto typem někdo nějakou zkušenost a může se k tomu vyjádřit?
Je to chassi MC2B a používají to i nějaké modely značek Mascom a Salora.
Děkuji za reakce.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“