AMARO v pdf do doc
Moderátor: Moderátoři
AMARO v pdf do doc
potreboval by som poradiť, ako mám text v pdf formáte previesť do textu do wordu. Mám Amatérske rádio (AMARO), ročník 2000, praktická elektronika a potreboval by som skopírovať jeden článok do wordu. Problém je v tom, že keď označím daný text v AMARO a skopírujem ho do wordu, tak sa mi vo worde zobrazia len nejaké čiary. Keď som pozrel zabezpečenie pdf dokumentu, tak je tam povolené vyberanie dokumentu.
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
http://translate.google.com/translate?h ... erter.html
(podporuje i češtinu)
PDF2Doc 5,01
http://translate.google.com/translate?h ... f2doc.html
vonder123 píše:to Crifodo:
Však, ale keď potrebujem z toho pdf-ka vybrať nejaký text, lebo je ho veľa a nechce sa mi to prepisovať ručne do Wordu, tak si ho skopírujem z nejakého pdf readeru a vložím do Wordu.......... ale tu to nejako nejde
Asi je to PDFko jako bitmapa, z ní se nedá kopírovat text, jen obrázky.
Andrea píše:vonder123 píše:to Crifodo:
Však, ale keď potrebujem z toho pdf-ka vybrať nejaký text, lebo je ho veľa a nechce sa mi to prepisovať ručne do Wordu, tak si ho skopírujem z nejakého pdf readeru a vložím do Wordu.......... ale tu to nejako nejde
Asi je to PDFko jako bitmapa, z ní se nedá kopírovat text, jen obrázky.
Ja som myslel, že keď sa to už dá napr. v Acrobat Readery označiť, tak to už pôjde v pohode, len ja keď to označím a skopírujem do Wordu, tak sú z toho nejaké haky baky
Čiže pokiaľ je to bitmapa, tak sa tiež dá označiť text v pdf formáte?
BD7902CFS is a 6-channel driver IC that integrates all drivers necessary for CD-ROM, and DVD-ROM systems into a
single chip. The built-in 2-channel sled motor driver is used for the stepping motor. Low heat operation can be achieved
by applying the PWM driving system for sled and spindle motor drivers.
(vloženo z datašitu)
- Přílohy
-
reader.GIF- (20.33 KiB) Staženo 114 x
vonder123 píše:Áno, tento program: PDF2DOCExpress: PDF to Word Converter 1.0.2 to dokáže previesť, len problém je v tom, že ten text sa nedá označiť v stĺpci, ale keď chcem označiť len jeden stĺpec, tak mi začne označovať všetky tri stĺpce naraz a nie iba ten jeden konkrétny stĺpec...Samozrejme ide mi o štýl troch stĺpcov, ktorým sú písané amatérske rádiá...
Stačí označit v programu volbu "Exact" pro převod do textových polí.
edit: Omlouvám se, platí to pro program VeryPDF PDF2Word v2.0, který jsem si také stáhl. Tam ta volba funguje. Mohu poslat.
- Přílohy
-
pdf2word.png- (8.54 KiB) Staženo 115 x
A kutilmile - nelituju tě
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele: