Naše banky, naši legální zloději....
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
tomas001 píše:Když ti vadí bankovní poplatky apod., udělal sis podrobný průzkum ve všech větších bankách v ČR, abys věděl, kde tě služby vyjdou nejlevněji? A máš účty v té bance, která je pro tebe zaručeně nejlevnější? 90% lidí by odpovědělo, že se o levnější nabídky reálně vlastně nikdy ani nezajímali, natož aby uvažovali, že kvůli pár desítkám Kč měsíčně změní banku. No, a jsme u toho...
V roce 2006 jsem přešel k malé zahraniční bance od KB, rozdíl na poplatcích měsíčně cca 300 (v době kdy jsem to sledoval, co od té doby dělá KB už nesleduju, nezajímá mě). Takže za 3 roky úspora v ceně dejme tomu 10 kkč. A hlavně pocit, že neživím už tu nenažranou *urvu.
Je fakt že moje banka nemá pobočky na každým rohu, ale to po internetu nepotřebuju. Docela jsem rád, že je v ústraní zájmu, po přílivu cz klientů by se možná počeštila na poplatcích taky
- kevin_mitnick
- kevin_mitnick
Pak ti mozna budu vypravet, jaka sranda je prejit se Slovenskou pobockou na €uro
kevin_mitnick píše:Az budes mit za rok 800 vystavenych faktur, 1000 faktur na vstupu, pokladnicni doklady ti budou koncit cislem 575, kniha k ERP bude 10 cm hruba a penezni dennik bude mit k pomalu pres 7000 polozek, tak se prihlas a vypravej mi jak je snadne zmenit ucet...
Pak ti mozna budu vypravet, jaka sranda je prejit se Slovenskou pobockou na €uro
Nemyslím že to u mě hrozí
a kdyby přece, už dávno na to budu mít placenou účetní a ta to vyběhá v pracovní době, nebo taky ne, protože mi i těch 300,- měsíčně do KB o ulici vedle bude u (_._)
tomu se říká dialektika
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Crifodo píše:Jakožto OSVČ jsem zašel na FÚ a vyplnil formulář o změně, i s cestou tam a domů 40 minut, žádný týden. To bylo všechno. ZPP/SPP jsem začal posílat z nového účtu, což si ony milé instituce vyřešily samy podle variabilního symbolu. Těch pár peněz co dostanu dostávám většinou na ruku, takže žádné běžící obchody, na hlavičkové papíry a reklamy v tisku si taky nehraju. ty složité procedury se týkají asi spíš velkých firem, tam jsou zas poplatky za banku zanedbatelné proti jiným dobrodiním.
Podle vyjádření fú a živnostňáku můžeš mít jako OSVČ pouze soukromý účet včetně toho, že ti na něj můžou chodit proplacené faktury a i finančák ho klidně použije pro vrácení plateb. Sbohem podnikatelský účte a zlodějině s ním spojené !
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]