TV Panasonic

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
smudla5

TV Panasonic

#1 Příspěvek od smudla5 »

zdravím všechny,koupil jsem si tuto TV před rokem,a těd je obraz po zapnuti na pravo i vlevo prohnutý směrem do středu.Je to TV PANASONIC TX-25CK1P/M (Z8 chassis)

přikládám část schématu.podle mě je to někde v této části,ale chci se zeptat radši ještě zkušenějších čím by to mohlo být.předem moc děkuji.
Přílohy
Snímek 002.jpg
(287.88 KiB) Staženo 236 x
Naposledy upravil(a) smudla5 dne 03 led 2009, 18:58, celkem upraveno 1 x.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od otakarv »

Když jsi ji koupil před rokem a novou,tak ji máš v záruce a tudiž ji odvez do servisu.
Jako předmět jsi napsal TV philips,pak zas píšeš,že to je TV PANASONIC.Tak co je vlastně pravda?
Pokud není TV v záruce a schéma je od ní,tak bych hledal závadu kolem IC701 TEA 2031A.
tornado6

#3 Příspěvek od tornado6 »

A mohol by si prosim ťa poskytnuť celu schemu?
Ďakujem. :wink:
Killroy
Moderátor

#4 Příspěvek od Killroy »

tornado6 píše:A mohol by si prosim ťa poskytnuť celu schemu?
Ďakujem. :wink:

Poslal jsem..

Killroy
tornado6

#5 Příspěvek od tornado6 »

Ďakujem ti KILLROY a želám pekný zbytok dňa. :)
smudla5

#6 Příspěvek od smudla5 »

otakarv píše:Když jsi ji koupil před rokem a novou,tak ji máš v záruce a tudiž ji odvez do servisu.
Jako předmět jsi napsal TV philips,pak zas píšeš,že to je TV PANASONIC.Tak co je vlastně pravda?
Pokud není TV v záruce a schéma je od ní,tak bych hledal závadu kolem IC701 TEA 2031A.

Moc se omlouvám.je to TV panasonic.No v záruce by měla ještě být,ale záruční list se během stěhování ztratil,takže už v záruce není.

je mi jasné že je chyba v korekci E/W takž mám se teda kouknout po tom IC 701 a okolo něho jo?
masar

#7 Příspěvek od masar »

Zkontroluj obvody tranzistoru Q752. (i na studený spoj).:wink:

Teď se dívám, že musíš dávat pozor při měření, část obvodu E-W není oddělená od sítě. Také zkontroluj napětí za stabilizátorem IC702 (20V).
smudla5

#8 Příspěvek od smudla5 »

Tak korekci E/W už neřeším,protože se mi dostala pod ruce ta samá se špatnou obrazovkou a funkční elektronikou.(obrazovka než se rozsvítila trvalo strašně moc dlouho a byla do červena,nepomohlo seřízení VN trafo)

tak jsem přehodil elektroniku a TV běží.Ale s tou elektroniku druhou elektronikou si budu někdy laborovat dál a pak dám vědět.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“