Potřeboval bych poradit se závadou s touto věží:takže před caa rokem přestalareagovat hlavní deska ovladaní (logiki) nechtěl jsem se v tom rýpat tak jsem to odnesl do Ostravského servisu ABAX ,tam mi řekli že ta deska z logikou je KO..neopravili ,nedalo mi to řekl jsem si že víc skazit už to nemůžu jak to je tak jsem desku vyndal a zhruba 3hoďky jsem zkoumal desku pod lupou a vyplatilo se našel jsem studený spoj a ejhle deska fachčí ovšem nastal druhý problém a sice nejde zvuk ,koncáky nejdou slyšet ani minimalní šum prostě ticho ale prý jsou OK Signál se někde stratil neboť grafický analyzer sygnálu se nehýbe po dotyku na vstup analyzeru zobrazuje ,TAPE,CD,AUX,MD,TUNER - vše je ticho. napajení ve zdroji jsou všechny živé a do základní desky jde šťáva všechna,připadá mito jako blokle se zemí alespoň se mi to tak zdá ,nic nekouří nic nežhaví ,některé čipy jsou vlažné nic víc,nevím kam sáhnout,deska je sice přehledná ale nevím co je co a bez schematu pro mne laika složité.Ale rád bych se dopátral příčiny nedá mi to.Upozorňuji že deska ovladaní logiki je 100% dobrá zkoušeno na jiné věži a jde vše.Díky za přizpěvky
Já se z toho pose.. budu muset vyndat celé trafo,jinak se k tomu nedostanu,podle toho schematu by tam mělo nějaké napětí jít né? když je to přímo z trafa!!né? jestli jsem blbej tak mi to raději hned řekněte......uff..
Jo. Čím to asi tak měříš ?
Znovu a pořádně. V tom co píšeš aby se prase vyznalo. Je to tak nebo obráceně ? měř proti pinu 4. Budeš-li dávat měření, v kterém se ani prase nevyzná, nedostane se ti ani té prasečí rady.
Bacha na ty vývody z trafa, ty propojky PR002-006 nebo co to je mohou být ve skutečnosti jisticí odpory nebo pojistky, případně zeslabená místa na desce!