Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
V paneláku veľmi pomohol odparovač vody na radiátoroch. A samozrejme tak 2x do týždňa vysávač. V rodinnom domku mám asi vyššiu vlhkosť vzduchu, tu to nie je až tak citelné.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
Mně se osvědčily kytky - pokud je v místnosti aspoň 10-15 rostlin a jsou pravidelně zalévány, dokážou zvlhčit vzduch rovnoměrněji než odpařovač. Dokonce jsem kdysi jednu místnost používal (tehdy jsme ještě neměli děti) jako dílnu/množárnu, tam bylo kytek tolik, že se v zimě silně opocovalo okno...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Jo tak kytek máme doma dost. Který mi snad vaděj , ještě víc jak ten prach Moje přítelkyně říká , že jsem paranoidní a s tím prachem přeháním Ale mě to prostě vadí