otevření stažených souborů

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
niko231

otevření stažených souborů

#1 Příspěvek od niko231 »

Stáhl jsem si z těchto odkazů http://www.4shared.com/account/home.jsp časopisy AMARO SaK 1998.7z.001 a AMARO SaK 1998.7z.002 a nedaří se mi je otevřít. Sloučit v Total Commanderu to jde, vytvoří se soubor s příponou .out, příponu přepíši na rar nebo pdf,ale při otevření to požaduje soubor crc nebo hlásí chybu souboru. Sdělil by někdo polopaticky jak postupovat ke zdárnému konci. Děkuji za radu a ochotu.
paveltl

#2 Příspěvek od paveltl »

Nic proti, ale děláš to celý špatně.
Za prvý tyhle soubory jsou zazipovaný ve formáfu 7zip a ne rar, takže k tomu budeš potřebovat jiný program.
Za druhý bys měl mít kromě těchhle souborů ještě další crc soubor, na ten klikneš a on ti ty soubory sloučí. Pokud je jen tak sloučíš v totalu tak to nebude ono, právě proto že ti chybí informace o CRC (konrolní).

Bohužel ten odkaz mi nic neukáže, jen to chce přihlášení.
jandu

#3 Příspěvek od jandu »

Asi je treba rozbaliť prvý súbor. Ten automaticky rozbalí a zlúči aj druhú časť.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
niko231

#4 Příspěvek od niko231 »

Bohužel na tom uváděném odkazu není k uváděným souborům ten kontrolní soubor crc, aby se to dalo regulérně sloučit.
niko231

#5 Příspěvek od niko231 »

Teď jsem nainstloval ten 7zip a je to O.K Díky
Pepa87
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pepa87 »

niko231 píše:Bohužel na tom uváděném odkazu není k uváděným souborům ten kontrolní soubor crc, aby se to dalo regulérně sloučit.

jde to i bez toho
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“