TV ICE - TV 1045/1 uhlopříčka 37cm
Moderátor: Moderátoři
TV ICE - TV 1045/1 uhlopříčka 37cm
Přiznám se že tuto TV vidím poprvé.Proto se nejdříve obracím sem o radu jestli tuto TV někdo zná.
Po zapnutí je černobílý obraz.(samozřejmě že sytost barev mám v menu zapnutou.když je zapnutá tak 10 min (což se mi stalo protože jsem musel pryč a zapomněl jsem na ni),tak doprosřed obrazovky proniká svislá zelená čára a její tlouštka se mění.zatím jsem nic neměřil.mže někdo poradit?
Podle mýho názoru je něco v RGB zesilovačích,ale chci slyšt předem váš názor.předem moc děkuji
smudla5 píše:kokun píše:Vyměň "celou elektroniku" - tak jak jsi to udělal s Panasonikem - a "máš vyděláno"!!
To bych rád,ale nevěřím tomu že to k týhle TV seženu,
Tak už nezbývá, než vyměnit toho mezi tou židlí a TVP!
Má to ale háček v tom, že sch. je v tištěné podobě formátu A2 (oboustranně!). Páč o mne nepřipadá v úvahu jakýkoliv scanning tak velkého formátu, zbývá tedy jen ofocení digitálem. Dej sem tvůj E-mail (třeba i na mou SZ) a já ti to sch. zašlu - abys neřekl, že tě tu jen "péruju".
Je otázkou, zda je vůbec rentabilní se "takovýmto zázrakem" zabývat, když SD jsou "zaplaveny" daleko kvalitnějšími Philipskami, Grundigy nebo třeba OTF-kami. Ale ze školního hlediska - proč ne?
Na serveru Manuals-In-PDF.com:
ICE - TV1045/1 ........ $ 22,32
ICE - TV1045/2 ........ $ 14,99
Až tě ten Jarda Masař (alias "masar") dostane pod ruce, tak to teprve bude "MASAKR"
To má za to, že se ti tady snaží tak vehementně pomoci