Pro sběratele
Moderátor: Moderátoři
Pro sběratele
asi začnu rozprodávat veškerej bordel do mám ve stodole
Crifodo píše:neplatí se na Aukro až při prodání zboží?
Od tebe, takoveho pesimisty a znalce pomeru v tom nasem bananistanu, bych takovou otazku vubec necekal.
Platis jak za uverejneni aukce(podle pocatecni ceny a podle poctu a velikosti fotek), tak za prodani zbozi. Od poplatku je osvobozen kupujici
nějaké placení tam asi je žádoucí, aby se nezahltili strejcema co budou inzerovat každý vybitý monočlánek a každou ponožku. Jde o to vybalancovat poměr mezi tlumicí a čisticí funkcí
Crifodo píše:Mám ten pocit že v počátcích Aukra to bylo jinak, ale nevím to jistě, zatím jsem neměl potřebu svoje přebytky prodávat![]()
Jojo, ty ku*vy porad zhorsuji podminky prodeje...zruseni vyhrazene ceny, zkraceni doby aukci, atp.
Crifodo píše:nějaké placení tam asi je žádoucí, aby se nezahltili strejcema co budou inzerovat každý vybitý monočlánek a každou ponožku. Jde o to vybalancovat poměr mezi tlumicí a čisticí funkcí
Naopak, ja si myslim, ze to je pouze a jedine za ucelem zisku...vsechny upravy co delaji jsou stale vetsi zatezi na penezenku pro prodavajici.
Ale holt je stale Aukro.cz nejvetsi aukcni server u nas a ma nejvetsi "zakladnu nakupujicich", takze se to stale vyplati neco tam vrazit. Budiz jim k dobru, ze zlepsuji i podminky pro kupujici...jako treba Program ochrany kupujicich, kdy ti jsou schopni nahradit skodu.
Crifodo píše:Pak vlastně není žádný důvod si na Aukro stěžovat, máme ho rádi.
Bude to asi jako s tou KB.
Lidi budou remcat porad, s tim nic nenadelas
Jak uz jsem psal a jak pises ty...porad to je nejlepsi mozna varianta. A asi nadlouho bude.