Pro sběratele

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dj_Paul

Pro sběratele

#1 Příspěvek od dj_Paul »

http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=2766691

asi začnu rozprodávat veškerej bordel do mám ve stodole
Davidus
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od Davidus »

určitě to někdo bude chtít? Já toho měl taky hafo ale nikdo to nechtěl. A za víc jak 100kč vubec. Max mě bylo nabídnuto asi 10kč. Podle mě ti to nikdo nekoupí a kvuli aukru přijdeš akorát o peníze :-(
keemo

#3 Příspěvek od keemo »

Pokial som to spravne pochopil tak dj_paul nieje predajcom:)
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

neplatí se na Aukro až při prodání zboží?

Doba je zlá :twisted: co teprve až začnou TPCA a Nošovice rozprodávat sběratelské edice :twisted: stojí to mezi Kolínem a Poděbradama, nikdy ty piksly strakatý nechce...
stepa
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stepa »

Crifodo píše:neplatí se na Aukro až při prodání zboží?

Od tebe, takoveho pesimisty a znalce pomeru v tom nasem bananistanu, bych takovou otazku vubec necekal. :wink:

Platis jak za uverejneni aukce(podle pocatecni ceny a podle poctu a velikosti fotek), tak za prodani zbozi. Od poplatku je osvobozen kupujici :D ...ale jak dlouho bude tahle situace trvat si netroufam odhadovat.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Crifodo

#6 Příspěvek od Crifodo »

Mám ten pocit že v počátcích Aukra to bylo jinak, ale nevím to jistě, zatím jsem neměl potřebu svoje přebytky prodávat :roll:

nějaké placení tam asi je žádoucí, aby se nezahltili strejcema co budou inzerovat každý vybitý monočlánek a každou ponožku. Jde o to vybalancovat poměr mezi tlumicí a čisticí funkcí :wink:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stepa »

Crifodo píše:Mám ten pocit že v počátcích Aukra to bylo jinak, ale nevím to jistě, zatím jsem neměl potřebu svoje přebytky prodávat :roll:

Jojo, ty ku*vy porad zhorsuji podminky prodeje...zruseni vyhrazene ceny, zkraceni doby aukci, atp.
Crifodo píše:nějaké placení tam asi je žádoucí, aby se nezahltili strejcema co budou inzerovat každý vybitý monočlánek a každou ponožku. Jde o to vybalancovat poměr mezi tlumicí a čisticí funkcí :wink:

Naopak, ja si myslim, ze to je pouze a jedine za ucelem zisku...vsechny upravy co delaji jsou stale vetsi zatezi na penezenku pro prodavajici.

Ale holt je stale Aukro.cz nejvetsi aukcni server u nas a ma nejvetsi "zakladnu nakupujicich", takze se to stale vyplati neco tam vrazit. Budiz jim k dobru, ze zlepsuji i podminky pro kupujici...jako treba Program ochrany kupujicich, kdy ti jsou schopni nahradit skodu.
Crifodo

#8 Příspěvek od Crifodo »

Je nějaký problém začít budovat vlastní aukční impérium?
do začátku stači jen investice v podobě vlastního serveru a všechno ostatní je jen otázka postupných referencí a zákaznické reklamy. Jak snadné třeba ve srovnání s pokusem rozjet vlastní pivovar mlékárnu nebo gymnázium.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stepa »

Kdyz se podivam na Odklepnuto.cz, ktere se slusne rozjizdelo a zaryti Aukraci tvrdili, ze tam kvuli tem poplatkum, ktere tam nejsou skoro zadne prejdou a jak to vypada ted? Aukraci zustali na aukru(protoze tam je nejlepsi zakladna), na Odklepnuto.cz to je vicemene mrtve a prodava se tam jenom samy bordel, ktery je k nepotrebe...nebo par zoufalcu tam prodava veci nekolikanasobne predrazene(samozrejme ze je neproda). Tak me ani elan hnat se do tohoto oboru nechyta :D
Crifodo

#10 Příspěvek od Crifodo »

Pak vlastně není žádný důvod si na Aukro stěžovat, máme ho rádi.
Bude to asi jako s tou KB.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stepa »

Crifodo píše:Pak vlastně není žádný důvod si na Aukro stěžovat, máme ho rádi.
Bude to asi jako s tou KB.

Lidi budou remcat porad, s tim nic nenadelas :) . Markantni to bylo, kdyz Aukro loni na podzim zvedalo poplatky. Vsichni jdeme na Odklepnuto! tady nas uz nikdo neuvidi! A vsichni jsou na Aukro :lol:

Jak uz jsem psal a jak pises ty...porad to je nejlepsi mozna varianta. A asi nadlouho bude.
dj_Paul

#12 Příspěvek od dj_Paul »

Davidus píše:určitě to někdo bude chtít? Já toho měl taky hafo ale nikdo to nechtěl. A za víc jak 100kč vubec. Max mě bylo nabídnuto asi 10kč. Podle mě ti to nikdo nekoupí a kvuli aukru přijdeš akorát o peníze :-(

Já to opravdu neprodávám,ale asi začnu.
Kam Vám to mám vyvěšovat? :lol: je toho opravdu hodně
EKKAR

#13 Příspěvek od EKKAR »

Máš k dispozici sekci "Součástky - nabídka" , pověs to tam...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“