Nazdar bastlíři,chtěl bych znát vaše názory s PAtmel3 na www.volny.cz/d72.Chtěl by si ho postavit.Máte někdo s ním zkušenosti?Chci programovat 89C2051 a do budoucna možná něco lepšího.Díky za odpovědi.
Mám jen trochu zkušeností s vypalováním programů do uPC . Zatímco sehnat schema a vyrobit programátor pro PICy , který 100% běhá , není problém , tak jsem stavěl snad všechny programátory , které byly uveřejněny v AR pro AT a zatím neúspěch . ATmel 3 od pana Hofra je ale již ovládán přes seriák a tak možná půjde . Ale nevím , jestli je to možné "bezplatně" doma postavit . Od pana Hofra jsem stavěl jeho první programátor a ten chodil , ale jen pro 1051a2051 a ještě pod DOSem . Tvůj odkaz výše nefunguje , jelikož jsi neudělal mezery .
Ten programátor mám doma , několik let jsem byl jeho uživatelem a chodil perfektně. Pokud bys měl zájem , za nějakou rozumnou sumu bych ho prodal. Hlavně teda nevím jestli seženeš program do procesoru.
S Patmel3 mám spoustu zkušeností. Koupil jsem ho jako stavebnici, po sestavení nefungoval, tak jsem žádal o radu na stránkách autora - bez výsledku. Po několika dnech "bádání" jsem našel špatně vyleptaný pl. spoj (přerušený), od té doby funguje bez problémů. Soft je volně na netu a funguje.
Pokud chceš napiš SZ a za pár drobných ti ho pošlu.
Machr jsme každý, ovšem vždy v oboru někoho druhého ...