Canon SmartBase MPC 600F
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Canon SmartBase MPC 600F
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Mourek píše:Nejprve jdi na web Canonu stáhni si ovladače a návod. Potom to zkus zapnout a uvidíš co to dělá. i bez počítače by to mělo chodit jako kopírka. Řiď se návodem. A nakonec si připrav USB kabel, podotýkám kvalitní , krátký, silnější nejlépe s feritem na koncích (takové silnější válečky na kabelu). Některé čínské kabely jsem použil jako provaz na krabice při stěhování. Až budeš mít kabel spusť instalaci , tuším se instaluje dvakrát , tiskárna skener zvlášť. no a až si řekne o připojení zařízení tak ho připoj. Je to ale černobílé.
Nejprve Ti děkuji za odpověď.Teprve až nyní jsem se dostal k internetu,ten je sice můj(lépe řečeno já jej platím),ale počítač je od syna a ještě v dětské.K propojení s počítačem mám kábel:Na jedné straně zástrčka do počítače jak od monitoru,na druhé širší zástrčka do multifunkčního CANONU.Na tom Canonu není USB zástrčka.Dal by se použít na propojení takýto kábel? http://www.czechcomputer.cz/product_ima ... 39005DA286 Ten široký konektor je na mém Canonu.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem už psal,nic jsem nechtěl urychlit a vše jsem nejdříve si promyslel,prostudoval,poinformoval až pak jsem začal s tou nejopatrnější variantou.No trpělivost se oplatila a přinesla růže.