Transformator
Moderátor: Moderátoři
Transformator
Diky
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Pokud nechceš volat hasiče, zajdi nejdřív do knihovny nebo za fyzikářem a požádej o základní elektrotechnickou literaturu - po jejím prostudování už nebudeš schopen pokládat takové IDI.OTSKÉ dotazy, jakým ses prezentoval. Základní zapojení zdroje s trafem s dvojitým sekundárem a dvojicí diod se tuším probírá na stránce 35...
dekuji za tvuj nazor...příště si nech tvé ostré výrazy pro toho kdo tě ráno obléká...nemám chuť číst tvůj připitomělý příspěvek...Pokud tě to obtěžuje kousni se do prdele a vyblej svůj pro mě negativní komentář třeba do sekce-jsem děsně chytrej,umím s googlem a ve třídě šprtů jsem měl samé jedničky ...
Jinak ptám se pro to,že chci poradit rychle a nejlépe i nějaké zkušenosti s těmato zdroji kolem vykonu 15A...
A kutilmile - nelituju tě
Topik píše:Ahojte,potrebuji poradit kde sehnat trafo 1x18V aby dokazalo zatez 10-15A...hledal jsem a nasel jen se dvema vinuti napr.2x17 ...ale nevim jestli to jde nejak zapojit...potrebuji jednoduchy zdroj 15A...
Diky
Opravdu tvůj dotaz překvapí!!! Kde by se asi tak kupovalo trafo... třeba v obchodě ne? Když ho neseženeš tak si budeš muset nechat udělat... třeba v JKeltra. Další otazka potřebujes to napětí střídavé nebo stejnosměrné??? při výběru napětí které má trafo dávat je to parametr dosti podstatný! Když je na trafu napsáno 2x17V tak dává 2x17V nechápu co je natom nepochopitelné... prostě vyvedeš jen půlku pokud to potřebuješ jen jednou...
EKKAR píše:A jé - další Janek16... taky se odmítá sebevzdělávat a požaduje vědomosti naservírovat na stříbře, protože na sprostým porculánu by se mu to mohlo zašprajcovat... No, doufám, že Ti fórum oplatí stejnou mincí - já se odmítám s takovým ...![]()
![]()
... (doplň co chceš) zahazovat.
Nestarej se o ostatní,co,kdo a jak! Reaguj na příspěvky,třeba jak udělám míchaná vajíčka kde určitě budeš hvězda....
Zrovna u tebe nechápu tuto reakci!
Nechapeš asi smysl těchto webu (nejen tohoto druhu) kde se snaží každý něčím přis5 a poradit ať je dotaz jakýkoliv.
Potřebuješ asi neustále chválit, jak jsi tady všem hodně poradil a jaká jsi hvězda.Hlavně asi potřebuješ nasměrovat či rozbouřit forum proti mě což ti děsně lichotí.Pro mě tento příspěvek skončil už jenom tvym Nickem...
ADMIN:
-Doporučuji celý tento příspěvek(předmět) smazat, neboť reguje jen na jedince a neřeší "problém" který se mají fora tohoto typu zabývat-
Topik píše:EKKAR píše:A jé - další Janek16... taky se odmítá sebevzdělávat a požaduje vědomosti naservírovat na stříbře, protože na sprostým porculánu by se mu to mohlo zašprajcovat... No, doufám, že Ti fórum oplatí stejnou mincí - já se odmítám s takovým ...![]()
![]()
Nestarej se o ostatní,co,kdo a jak! Reaguj na příspěvky,třeba jak udělám míchaná vajíčka kde určitě budeš hvězda....
Nechapeš asi smysl těchto webu (nejen tohoto druhu) kde se snaží každý něčím přis5 a poradit ať je dotaz jakýkoliv.
Potřebuješ asi neustále chválit, jak jsi tady všem hodně poradil a jaká jsi hvězda.Hlavně asi potřebuješ nasměrovat či rozbouřit forum proti mě což ti děsně lichotí.Pro mě tento příspěvek skončil už jenom tvym Nickem...
ADMIN:
-Doporučuji celý tento příspěvek(předmět) smazat, neboť reguje jen na jedince a neřeší "problém" který se mají fora tohoto typu zabývat-
Teda ty si věříš, takhle se tu rozkřikovat a zrovna na ty, co tu nejvíc radí. Na tvém místě bych zalezla do kanálu a šprtala se tam základy elektrotechniky, místo otvírání si zobáku na EB
Andrea píše:Topik píše:EKKAR píše:A jé - další Janek16... taky se odmítá sebevzdělávat a požaduje vědomosti naservírovat na stříbře, protože na sprostým porculánu by se mu to mohlo zašprajcovat... No, doufám, že Ti fórum oplatí stejnou mincí - já se odmítám s takovým ...![]()
![]()
ADMIN:
Teda ty si věříš, takhle se tu rozkřikovat a zrovna na ty, co tu nejvíc radí. Na tvém místě bych zalezla do kanálu a šprtala se tam základy elektrotechniky, místo otvírání si zobáku na EB
Věřím-pokud ti to došlo, snažím se toto téma uzavřít neboť to povede jen k tématu nee k věci či smyslu EB...