Taky bych se rád podíval . Mám tedy jen pasivní , ale stejně je to pro mne jen hnědá krabička , kterou jsem dost dlouho na Feldě hledal . To když jsem ji zakoupil jako zánovní a tak jsem vytvořil sámo dómo imobilizer z dvojkanálu od Flajzara . Jedním jsem vypínal RJ a druhýn přívod ke starteru . A s připojeným hradlem , jsem po vypnutí obou obvodů zamknul dveře . Naschvál jen zamknul , aby někdo s testovacím vysilačem neodemkl . Dodnes neznám zapojení imobilizéru od klíčku .
neviem ako by som to zneužil. mal som to namontované na Daewe lanos 6 rokov central fungoval a tuto zimu uplne zblbol proste cvakal ako chcel niekedy sa nedalo dostať z auta. v servise to vymenili a je pokoj ale riadiaca jednotka my ostala tak by som ju chcel skontrolovať
Zneužitím je myšleno , že přijdeš na nechráněnou fci a stane se z Tebe zloděj aut . Jinak bych zkusil dát tu jednotku znova do auta . V servisech jsou jen takoví vyměňovači . Tak bych se ani nedivil , kdyby šla . A jinak , je-li řízeno uPC , tak nebudeš mít velkou šanci .
no ona funguje v praci som si ju pripojil a podla mna funguje možno je len nachylna na chlad len ked chcem vyskúšať či funguje všetko tak by som potreboval aspon vonkajšie pripojenie toho zariadenia. V aute už mám novú ale táto stara by sa mi možno dala na niečo použiť