PDF soubory v Mozile Firefox

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
pepik9

#16 Příspěvek od pepik9 »

Foxit Reader je omnoho lepsi...

Minule verze neumely hledat v textu, i kdyz se tvarily, ze hledaji. Ta trojka uz to umi?
hafca

#17 Příspěvek od hafca »

Verze 3.0 1120 hledá a nachází. Víš určitě, že ty starší neuměly hledat? Některý PDF jsou jen obrázky v PDF a tam nenajde nic ani Acrobat.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Andrea

#18 Příspěvek od Andrea »

hafca píše:Verze 3.0 1120 hledá a nachází. Víš určitě, že ty starší neuměly hledat? Některý PDF jsou jen obrázky v PDF a tam nenajde nic ani Acrobat.

Verze 2.1, 2.2 a 2.3 hledat umí.
Devo70

#19 Příspěvek od Devo70 »

Pod WindowsME mi Foxit 2.2 nevyhľadával, vo verzii 2.3 mal neaktívne vyhľadávacie okno. Ma to na*ralo a nainštaloval som Adobe Reader 6.0CE. Pod WinXP verzia 2.2 vyhľadáva. Bude to nejaký bug.
pepik9

#20 Příspěvek od pepik9 »

Nebyly to obrazky a acrobat v tom nasel spolehlive. Nekde na webu foxitu jsem nasel, kde to bylo i napsano a navod jak doinstalovat na hledani nejakej dalsi program nebo plugin, ale na to uz jsem nemel chut a vratil jsem se k acrobatu.
pepik9

#21 Příspěvek od pepik9 »

Devo70 píše:Pod WindowsME mi Foxit 2.2 nevyhľadával, vo verzii 2.3 mal neaktívne vyhľadávacie okno. Ma to na*ralo a nainštaloval som Adobe Reader 6.0CE. Pod WinXP verzia 2.2 vyhľadáva. Bude to nejaký bug.

Jo, me to nefungovalo pod W98. Asi to bude tim.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“