APC Smart-UPS 1000
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
APC Smart-UPS 1000
Mam jeste jednu stejnou a ta jede nepretrzite uz 3. rok v horsich podminkach a drzi. Naposledy kdyz jsem tu svou zkousel co vydrzi, tak vydrzela moje PC zalohovat vic jak 20 minut, takze akumulatory jsou 100% v poradku.
Diky za nazory
Prejavuje sa to prave tak, ze sa to zisti az pocas self-testu, pri vacsej zatazi sa to pocas self-testu cele vypne. Zjavne zvyseny vnutorny odpor.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Na webu pisi taky, ze v tomto pripade se to jevi jakoby by akumulatory byly odpojeny. Pri vadnych ta LEDka sviti trvale.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak jste meli pravdu, jeden je uplne mrtvej, nedostanu z nej ani 0,5 A.
Tohle vazne nechapu, jaktoze chcipnul tak najednou? Vetsinou odchazi postupne. A jaktoze lehnul jen jeden a druhej je uplne O.K.?
Ted jsem jeste odlepil original samolepku APC abych zjistil, jakej to je typ a je to 🤐..... LONG. Driv alespon davali Panasonic, nebo Yuasa. LONGy z GM-ka vzdycky nedoporucovali, ze nic nevydrzi.
Kam ten svet speje....
Jinak jeste diky, ze jste do me ryli, kdybych uveril manualu, tak bych to uz zitra zbytecne tahal na reklamaci.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Mourek píše:A tenhle mechanismus odchodu co popisuješ znám. Někdy stačí když vypadne proud, jede chvíli na baterky a pak už svítí chyba
Ja uz vymenoval dost akumulatoru v UPSkach, proto me to tak prekvapilo. Vzdycky se pri selftestu ukazalo, ze uz jsou slaby, tak UPSka zacla hlasit, ze je mam vymenit. Nikdy to ale pri selftestu nelehlo jako me ted. To vypada jakoby ten jeden akumulator proste naraz uplne zdechnul, proto to asi hlasilo, ze jsou odpojeny. Elektronika si proste myslela, ze tam nic neni.
A kutilmile - nelituju tě