chyba eagle

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
caven

chyba eagle

#1 Příspěvek od caven »

zdravím, dříve když jsem používal verzi 4.16 tak bylo vše OK, ale ted kdyz jsem přešel na 5...... tak při vypínání mi to hodi tuto hlášku, když dám yes tak to chvíli přemýšlí a potom mi to hodí krásnou widlí hlášku zda chci odeslat hlášku s chybou nebo ne. a Když dám NO tak se to normálně ukončí, ale když ho pustím poté tak nemám vybrané knihovy se součástkami a musimje zase všechny onačit, abych mohl kreslit schema..

Nevíte někdo jak této hlášce předejít ??

Děkuji
Přílohy
chyba.jpg
(16.85 KiB) Staženo 132 x
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Starou verzi jsi odinstaloval, nebo jsi ji preplacl novou? Ten projekt byl zalozen uz v te nove?
caven

#3 Příspěvek od caven »

ta staré zmizela formátováním disku. a v adresari mám jak projekty udělané v té staré verzi i nové. Ale konkrétně ten co je otevřený tak je celý dělaný v té nové verzi
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Hmm, tak bych asi zkusil celej adresar s projekty dat stranou a vytvorit jej znova. Nejspis je tam neco z te stare verze co tomu vadi.
caven

#5 Příspěvek od caven »

ne, tak ten adresář na to vliv asi nemá. všechno, jsem si to překopíroval. Adresář smazal, založil nový pojmenoval, nakopíroval tam jediný projekt který jsem v tom udělal a dělá to pořád to samé..
Atlan

#6 Příspěvek od Atlan »

skus vzmayat v adresa ri daneho projektu eagle.epf. ci to bude pisat aj potom len si neyabudni vsetko zlaohovat
caven

#7 Příspěvek od caven »

hmm tak po smazání se všechny ikonky projektů z červené staly žlutou, projekt nelze otevřít a hlavně mi to tu hlášku nevyhodilo při vypínání, ale při zapínáni :D takže mrtvý bod
Andrea

#8 Příspěvek od Andrea »

caven píše:hmm tak po smazání se všechny ikonky projektů z červené staly žlutou, projekt nelze otevřít a hlavně mi to tu hlášku nevyhodilo při vypínání, ale při zapínáni :D takže mrtvý bod

Asi máš ten Eagle nějaký nabořený, nebo nabořený okna. Mě to tu hlášku taky napíše, ale nezboří se to a příště už ji to nepíše.
Atlan

#9 Příspěvek od Atlan »

TAk ma napada druha moznost (blbost ) das prazdny adresar s projektamy a vytvoris nove projekty v novom eagle+ asi aj nazvy schem a plosakov. schemy a plosaky nejake adtrapy vytvor potom to zavry a nakopiruj uz tie stare schemy a plosne spoje ale len to...a skus co to spravy
Odpovědět

Zpět na „Poradna“