Aky by ste si kupili DVD prehravac

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
dzajro

Aky by ste si kupili DVD prehravac

#1 Příspěvek od dzajro »

Chcem si kupit DVD prehravac, a neviem aky si vybrat. Ktoru znacku alebo konkretny typ a poziadavka aby vydrzal viac ako dva roky.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Dneska je to uz uplne jedno. Kup co se ti libi. DVD prehravace, stoji od par stovek do par tisic. Rozdily mezi znackama se myslim ve stejne cenove hladine celkem stiraji. Ja nedavno koupil nasim nejakej Philips za 1 200,- libilo se mi, ze ma USBcko na prehravani filmu. Prehraje uplne vsechno co potrebuju a je dost minimalisticky resenej. Za dva roky za tu cenu sezenu zase neco lepsiho.
Peterseal

#3 Příspěvek od Peterseal »

Aj mi mame PHLIPS DVP 5160...Prehrava DiVX, ma aj USB na prehravanie filmov s kluca..
Sluzi k plnej spokojnosti uz skoro rok.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od forbidden »

Uz jsem si vzpmnel na typ: Philips DVP3260/12
recenze tady: http://www.digilidi.cz/zakladni-kamen-r ... dvp3260-12
Sandal

#5 Příspěvek od Sandal »

Mám LG DVX9900.Přehrál všechno.Ale už se asi neprodává.Nevim.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jenys »

dzajro píše:Chcem si kupit DVD prehravac, a neviem aky si vybrat. Ktoru znacku alebo konkretny typ a poziadavka aby vydrzal viac ako dva roky.

Což už přemýšlet o rekordéru, když něco chceš kupovat :?: DVD přehrávačů je hafo a už jen stačí, jakou částku do toho chceš věnovat. Nebo bych už přemýšlel o malém domácím kinu, je tam také přehrávač na všechno i s USB a rádiem s RDS, máš prostorový zvuk. Ve spojení s TV máš lepší zážitek z filmů. Když najdeš pro tebe zajímavý kousek , zadej tuto značku do vyhledávače na seznamu, zadej Zboží a nech si najít nejlevnější prodejnu toho kusu, co se ti líbil :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
marostv
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od marostv »

Rozmyšlal som nad kupou PHLIPS DVP 5160 ale nikto mi nevedel povedať či to bude podporovať USB harddisk 160GB,neskušal to niekto?
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Jenys »

marostv píše:Rozmyšlal som nad kupou PHLIPS DVP 5160 ale nikto mi nevedel povedať či to bude podporovať USB harddisk 160GB,neskušal to niekto?

Zkus se podívat přímo na stránku Philipsu :wink:

Můžu doma zkusit dát do domácího kina do USB aspoň Flashku, zda to bude umět něco přehrát, vydrž, jdu to zkusit :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Peterseal

#9 Příspěvek od Peterseal »

marostv píše:Rozmyšlal som nad kupou PHLIPS DVP 5160 ale nikto mi nevedel povedať či to bude podporovať USB harddisk 160GB,neskušal to niekto?

No HDD som neskusal..Ale USB kluc 4GB pripoji v pohode, aj citacku kariet..
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jenys »

Tak jsem to zkoušel, Flashka 4G tam přehraje vše od hudby, fotek po movie, neumí soubory text a pod. :lol:
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od zdenoeddie »

Ja mam obycajny zluty humus Hyundai za 1400SKK byvalych z Tesca a hraje vsetko, v pohode, uz druhy rok. Ked sa posere, kupim iny a tento pojde na suciastky :)
vrky

#12 Příspěvek od vrky »

Loni před vánocema jsem si řek že si udělám radost a koupím si DVD. Chtěl jsem výstup na 5.1 zvuk. Něchtěl jsem třeba sencor, watson a takové divné značky. V makru jsem vybíral podle toho zvuku a ceny. Vybral jsem Oravu DVD-569 má USB a až doma jsem si všimnul že to má dva ovladače (podobné PS) a 300 8bit her. http://dvd-prehravace.hledejceny.cz/ora ... etail=vice
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od zdenoeddie »

Ano presne, doma uz jednu oravu mam (teda rodicia) uz asi 4. rok a doteraz ziadne problemy, bol to ten z prvych co podporovali DivX a ine nonDVD formaty.
Ked som kupoval sebe ten Hyundai rozhodoval som sa medzi tym Philipsom s USB , potom ta Orava s hracou konzolou, a este jeden myslim nejaky No China Name. Vyberal som hlavne podla toho, aby na displeji zobrazovalo inak ak som v zlozke a inak ak mam zvoleny len subor (ano, nemam to pripojene na TV, TV v izbe NECHCEM!).Zvitazil uz spominany Hyundai, ktory ak navolite zlozku zobrazi 0 pred cislom zlozky (trochu cviku a da sa na tom popamati spustit vsetko-samozrejme hudba).
rolandt

#14 Příspěvek od rolandt »

na tie dva roky sa kludne vykasli, vyber si co chces aby vedelo, a kup ten najlacnejsi, ak ti odide do dvoch rokov, mas zaruku, a po dvoch to hodis do smetia a kupis si novy s lepsimi funkciami, technika napreduje tak rychlo, ze sa neoplati davat za nieco vela penazi.
Návštěvník

#15 Příspěvek od Návštěvník »

Mám už asi rok Sencor SDR 1604 a spokojenost, jediné co mi trochu vadí je horší kvalita zvuku při příjmu přes jeho tuner ve srovnání se zvukem přímo z TV, takže všechny nahrávky pořízené na tomto rekordéru mají poněkud méně šťavnatý zvuk, no co už, v obchodě jsem to nemohl tušit :roll:
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “