Nejaka rezerva je dobra, ale pouzivat jen polovicni napeti je uz skoda. Kdyz mas dobre navrzeny mustek s driverem vcetne ochran, tak ty napetovy spice nejsou tak velky.
To je integrovanej driver, nebo to ma alespon koncaky diskretni?
Pokud to je nejakej polomustek s tranzistorama, tak by mely stacit diody antiparalelne k tranzistorum, ty by mely ty spice pozrat. Neco jako se dava k rele. Ukaz schema, takto z vody se to dela spatne.
To je všechno co mám.Driver je totiž zatim na cestě ke mě.Kupuju už hotovej.Možná tady jenom kalim vodu a ochrany to má.Mě spíš jde o ten zdroj a jeho napětí.Chci trafo usměrňovač. a kondenzátory.
Teď sem si toho taky všimnul.To budou asi opravdu ochranný diody.Ono to je totiž přímo z německa.Bylo to za dobrou cenu 2900,tak sem to vzal i s oddělovací deskou pro LPT.Motory mě vyšly na 1200 kus.Jsou to 2,5Nm.
No já bych bastlil ale nejsem do tady toho zasvěcenej.Časem ale něco spáchám.Jsem spíš strojař.Budu stavět cnc frézku na gravírování DPS a nějakej ten dural.
Napätie použiť presné a samozrejme v tolerancii daného driveru. Všeobecne sa udáva že napájacie napätie droveru musí byť aspoň dvojnásobné ako je napätie motora v hold režime. Nezabudni že tieto motorčeky sa budia konštantným prúdom a nie napätím. Pri budení napätím ti s rastúcou rýchlostou otáčania rapídne klesá krútiaci moment. Skús pozrieť na môj web - navrhol som vlastný driver. Teraz som KM zavrhol lebo už mi chodí riadiaca karta serva s max výkonom 150W a to sú úplné iné fofre.