AV vstup
Moderátor: Moderátoři
-
Vašek
AV vstup
-
Vašek
-
Vašek
-
Vašek
Hill píše:No počkat: z cinche si přece nemůže automaticky přepnout televizi na sebe.
Samozřejmě že cinch to nepřepne,vždycky jsem to přepínal ovladačem na vstup AV2,akorát,že ted už jsem myslel že mě odešel výstup
z počítače a když jsem to dal do vstupu AV1 tak to funguje. Ted to zkouším signalem z videa.
Na to, že jsi tu teprve chvíli a nejsi schopen se ani zaregistrovat, tak jsi docela oprsklý
.... Do vstupu AV2 mám zapojený počítač a jelikoš tento typ televize nemá audio výstup tak z toho výstupu mám vytažený zvuk do zesilovače a to funguje. ....
Hm - rok výroby 2001 (tj, cca 8 let!). Čekáš, že TVP z té doby bude umět zázraky? Píšeš, že ze SC2 "taháš" zvuk do zesilovače - napadlo tě, že tento SC2 může být třeba jen OUT ?
Pokud máš příručku "Kopaničář ve městě"
A ten kompozitní signál z cinche je ve scartu AV2 zapojen??
-
Vašek
Pokud koukáš na TV z kanálového voliče tak ze scartu AV2 je na výstupu audio signál.Pokud zapneš Video je samosřejmě audio ze scartu AV2 pryč.Návod jsem si samosřejmě přečetl a když to ted 3 roky fungovalo (co mám P.C.) a ted to přestalo fungovat,tak někde muselo něco odejít.Proto píšu sem odborníkům aby poradili,ale připadá mě že mě máte za vola.kokun píše: Vašek napsal
.... Do vstupu AV2 mám zapojený počítač a jelikoš tento typ televize nemá audio výstup tak z toho výstupu mám vytažený zvuk do zesilovače a to funguje. ....
Hm - rok výroby 2001 (tj, cca 8 let!). Čekáš, že TVP z té doby bude umět zázraky? Píšeš, že ze SC2 "taháš" zvuk do zesilovače - napadlo tě, že tento SC2 může být třeba jen OUT ?![]()
Pokud máš příručku "Kopaničář ve městě"(Návod k obsluze) - zkoukni str. 18 až 20! Jsou tu popisované možnosti propojení TVP s jinými AV-zařízeními (a z toho plynoucí nastavení TVP v Menu "AV REŽIM").