Sonda ve vesmiru - monitorovani lidi a vseho...

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Sandal

#16 Příspěvek od Sandal »

Podle našeho jzd na Google Earth fotka se zárukou 3 roky stará.Navíc je sranda protože v práci u vrátnice mi stojí moje auto a když popojedu nad náš barák asi 2 km tak to auto tam stojí taky.Takže to nefotěj najednou ale takový pásy a pak to spojujou.A nepřipadá mi to jako snímek z družice ale leteckej snímek.
Lepší jednou ukázat, než desetkrát vysvětlovat :-)
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

Spíš než možnost sledování osob a podobné paranoi by mě zajímalo, jestli tam jsou některé pasáže cenzurované.
Crifodo

#18 Příspěvek od Crifodo »

Sandal píše:A nepřipadá mi to jako snímek z družice ale leteckej snímek.

To poznáš podle směru zkreslení vysokých budov na okrajích jednotlivých dlaždic, G.E. se mi zdá opravdu satelitní, tam to zkreslení není. Navíc je někde vidět vysoká oblačnost SHORA.
stepa
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od stepa »

Crifodo píše:Spíš než možnost sledování osob a podobné paranoi by mě zajímalo, jestli tam jsou některé pasáže cenzurované.

Udajne ano, pry vojenske objekty a "strategicka mista". Otazkou je, zda to je pravda.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Guggy1

#20 Příspěvek od Guggy1 »

stepa píše:
Crifodo píše:Spíš než možnost sledování osob a podobné paranoi by mě zajímalo, jestli tam jsou některé pasáže cenzurované.

Udajne ano, pry vojenske objekty a "strategicka mista". Otazkou je, zda to je pravda.
jo fakt to tak je takovou area 51 tam nenajdes
guggy1

#21 Příspěvek od guggy1 »

Guggy1 píše:
stepa píše:

jo fakt to tak je takovou area 51 tam nenajdes
nebo takhle spis ,jednu dobu to bylo a ted kdyz to fotjou tak vsechno skovaj pod zem
cafenet

#22 Příspěvek od cafenet »

na leteckejch mapach na seznamu a satelitnich na google jsou funkční vojenský objekty který znám normálně vidět a ani ostatní strategický objekty se nezdaj bejt maskovaný
Crifodo

#23 Příspěvek od Crifodo »

Otázka je, jestli to poznáš. Stačí posunout o 30 m a pro eventuálního zájemce o přístání Kassamu už to nemá tu hodnotu. Na druhou stranu o distribuci dat Google Earth se stará někdo jiný než ten, komu by vadilo že Temelín nebo Mírov má přesné souřadnice zdí a plotů a co je za humnama, zase neposoudíme my.
Ale je fakt, že bezletové zóny kvůli šmírování nemají cenu, když jsou dostupná data z nadhledu s rozlišením čtvrt metru... :roll:
Návštěvník

#24 Příspěvek od Návštěvník »

Crifodo píše:...Dají se tam najít vlaky na cestě, ale nenašel jsem žádný letadlo v činnosti ...
su aj lietadla, vrtulniky a doknca aj raketa v letu http://www.metacafe.com/watch/1199655/f ... gle_earth/
kevin_mitnick

#25 Příspěvek od kevin_mitnick »

Ono asi neco je cenzurovano a neco ne. Zda podle vyznamu nebo podle toho kdo se ozve a kdo ne - netusim.

Treba ja uz mam na snimku z Google earth na baraku novou strechu (dokoncena loni v cervnu), ale vojensky vysilac co je za mestem uz 5 let tam proste neni a je tam misto nej vodarna zrusena a zbourana v roce 2002. Na fotce mistniho letiste je prah a konec drahy shodny s mym GPS "na metr", ale ridici vez a obsluzni budovy jsou vuci te draze posunute skoro o 100m...
Sendyx

#26 Příspěvek od Sendyx »

Soudruhu vedoucí, já chápu, že se náš kolega baví s tím rakouským obchodním zástupcem Sklounionu. Ale nevím, proč mu detailně kreslí Prešovské vojenské letiště a píše jména velitelů na úrovni praporu :lol:
Crifodo

#27 Příspěvek od Crifodo »

Jak tak koukám, fotomapa Seznamu http://www.mapy.cz/ sdílí podklady s Google Earth což je pro mě novinka, navíc je rozlišení ještě pod úrovní G.E. Byla tam fotomapa pár let stará a je tam fotomapa 2002, v popisu byl pokec o technologii snímkování a parametrech...
Nyní inovace.

Jinak Ortofotomapu ČR spravuje Geodis.
http://mapy.cz.sblog.cz/2007/06/14/16
jardajar

#28 Příspěvek od jardajar »

Na G. E. překvapivě moc velká cenzura není. Najde se tam několik nepřístupnývh objektů v USA, jako třeba Area 51, či Cheyenne mountain complex (ten je ale ještě celkem přístupný).
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od zdenoeddie »

Sendyx píše:Soudruhu vedoucí, já chápu, že se náš kolega baví s tím rakouským obchodním zástupcem Sklounionu. Ale nevím, proč mu detailně kreslí Prešovské vojenské letiště a píše jména velitelů na úrovni praporu :lol:

vsetko sa da, mam to "za plotom" :lol:
*canis*

#30 Příspěvek od *canis* »

Proste sve auto poznam,vim co mi stoji ve dvore,nejsem slepej prece.Auto jsem kupoval loni.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“