ZdenekHQ píše:Pro zkušené uživatelky-bastlířky bych navrhoval hodnost "řádně očouzená", protože přiznejme si barvu, stále některé ze zvyku tu kalafunu používají
Jj, já jsem taky houslistka.
P.S.: Proč mi to zase píše upozornění pro nováčky?
Moderátor: Moderátoři
ZdenekHQ píše:Pro zkušené uživatelky-bastlířky bych navrhoval hodnost "řádně očouzená", protože přiznejme si barvu, stále některé ze zvyku tu kalafunu používají
Andrea píše:ZdenekHQ píše:Bohužel každou barvou se dá někoho nas*at![]()
Naše politické strany si už všechny normální barvy rozebraly a naše nedokonalé trichromatické oko toho už víc nezvládne...
Já chci barvu pozadí, abych byla invisibléé.
vladom píše:Tak nevím... Andrea tu už přesáhla tisícovku, s Fůrií snad ještě víc. Co kdybyste ji přebarvili. Páni tady mají modrou, děvčatům sluší růžováMyslím že její rady zabírají.
Ty znáš někoho od nás?Hill píše:ZdenekHQ píše:Pravda je, že když se bastlíř naláduje zelím a dočasně se promění v bioplynovou stanici, je ta kalafuna docela dobrej prostředek, jak zmíněný vůně alespoň trochu naředit.
Jo znám jednoho z Bystřice pod Hostýnem, co to zkoušel, a pak prskal, že mu ta kalafuna vrže mezi zuby...
Tak to mi nic neříká. Zřejmě nenápadná osůbka a v jiné věkové skupině.Hill píše:Jo, Gabrhel se tuším jmenuje, jestli při jeho způsobu života přežil pětapadesátku, tak tam ještě někde bude strašit.
ZdenekHQ píše:Vítám tímto uživatele kokun v Bastlírna_TEAMu.
ZdenekHQ píše:kokun píše:ZdenekHQ píše:Co by jsi říkal na modrý nick a přidání do Bastlírna- teamu ?
Zdar,
žeby vánoční dárek![]()
Ani nevím, čím jsem si tu poctu "zasloužil" a nevím, jestli tím pádem tu nebudu "svítit" ještě víc - stačí, že jsem pověstný svéráznými názory a hodně lidí mně tu jaksi nemůže "zkousnout"![]()
Když bych se ale měl srovnávat třeba s takovou Andreou, tak jí nesahám ani po paty (ale třeba "zmodrání" odmítá sama -).
A nevím v podstatě ani co to obnáší - jestli z toho plynou jaké povinnosti, či "práva". Nechám to ale na Vás - "radě starších" (i když právě já se mezi ty starší-doslova řadím - ročník 1946). To víš, já už jsem i lenivý se tak nějak s PC technikou lépe "seznámit" a tudíž jsem tu vlastně PC-lama
![]()
![]()
Když se podívám na toto vlákno, tak pokud "kriteriím" vyhovuju, tak moc protestovat nebudu - tady píšeš (mj.) toto:
ZdenekHQ píše:Pokud máte pocit, že Vaše ROZUMNÉ příspěvky,hlavně co se týká pomoci druhým, již dosáhly velmi orientační hranice 1000 a cítíte se být dostatečným přínosem pro Bastlírnu, můžete si požádat o přidělení modrého nicku a přidání do Bastlírna teamu. Je to zatím jediná odměna (kromě dobrého pocitu) za to, že pro Bastlírnu něco děláte. ...
A v podstatě se ztotožňuju třeba s takovýmto názorem:zdenoeddie píše:Uff tak priznam sa aj by som rad bol v tyme "modrovyvolenych"ale to ci som prinosom pre toto forum alebo jeho obtiazou, to musia povedat iny. A navrhoval by som aby na modrych navrhovali nejaky ti, napr. z toho zoznamu.
Takže, pokud nějakým přínosem pro EB jsem (to ať rozhodnou jiní), tak se bránit nebudu (sám se tam ale nederu)
A vůbec bych se nebránil "zápisnému" a rád bych hodil něco do placu. A nebyl by to ani žádný pančovaný fernet - já jsem z toho kraje, kde se pálí ta nejlepší slivovička. Přestože ji sám vůbec nepiju (a nejen slivovici, tvrdý alkohol vůbec - od mládí mám zdrav. potíže), tak pálím taky (tak průměrně každý 2. rok - letos už je vypáleno: 23.11.), ale vypijou jiní
To bychom se ale museli někde sejít.
Díky za oslovení a hlavně důvěru. Přeji příjemný večer.