Hansol H550
Moderátor: Moderátoři
Jindra píše:Srnky tuší, ale neřeknou musíš sám. Tak ledka stále bliká to není normalní stav. Kontrola zdroje doporučuji, srnky můžou jen navést zbytek je na tobě jak to vyhodnotíš. Zdroj naběhne(monitor) a vypnese a dokole td. třeba kontrola napětí je stabilní to znamémá nejsou tám žádné zákmity. Je třeba zjistit kde je chyba, podsvícení fuguje i bez panelu jen samotné trubice...Ledka musí být rozsvicená na provoz pak invertor ví že má svítit...
Jindra
Jindro, priznam se, ze jsem z toho nepochopil vubec nic a dokonce jsem dnes vubec nic nepil. Srnkam nosim v zime chleba do lesa, aby nemely hlad.
gino píše:Monitor bol pripojený k PC, na pol sekundy ukáže Windows a zase bliká SOS.
Odpojený - to isté.
Invertor som meral, napätia v norme 11,84 a 4,98V. Na doske s procesorom takisto napätia OK. 3,3 V na CPU OK.
Ani srnky netušia prečo to blbne.
Srnky za nic nemůžou snažil jsem se pomoc je jasné, že jsem to asi blbě napsal byl to spíš náznak kde něco změřit. Chcete aspon datasheet o IO a trochu vědět o jeho funci. Někdy stačí jen nakopnout a člověku svitne.Vúbec nejsem žádný borec myslím že tady jsou někteří který tomu fakt rozumí a umějí myšlenku dobře napsat omlouvám se za případný zmatek.
Fakt ta ledka mě zajímala kde byl zakopaní pes.
Jindra