Mlsný bastlíř
Moderátor: Moderátoři
Mlsný bastlíř
Přítomní pánové a případně i dámy, pochlubte se zde svými největšími mlsnostmi, které si necháváte od svých maminek nebo poloviček připravit, případně které sami umíte připravit - a pokud už jste natolik pokročilí, že zvládáte přioděni zástěrou postoj u plotny, aniž by se z kuchyně linul sloup smrdutého dýmu, kterou specialitkou byste se odhodlali uctít případnou návštěvu, třeba i kamarádů bastlířů.
P.S. Případné recepty na dobrou krmi vítány.
A kutilmile - nelituju tě
"Žiznivy poutnik "ked bol na navšteve v Plzni v pivovare.Zapijal som ho Budvarom.
Ešte my ho trochu zostalo,ta feferonka bola "trochu "viac paliva ako som predpokladal, tak som to nechcel velmi riskovat(to druhe palenie)
stepa píše:Vlastni domaci uzeny a pivko
A pivko máš také vlastní
Tak já bych to viděl na dobrou tlačenku, nejlépe krvavou, pěkně posypanou cibulkou a plátky rajského, popepřené a octovou zálivkou polité
Jenys píše:stepa píše:Vlastni domaci uzeny a pivko
A pivko máš také vlastní![]()
![]()
Jsem cekal kdo se toho chytne...Jenys nezklamal
Pivko samozrejme vlastni neni, tak dobre bych ho neuvaril...takovej budvarek 12˚, nebo Kozlik 11˚
Ale nej je Dalesickej nefiltrovanej Majovej lezak 13˚, to je material
stepa píše:Jenys píše:stepa píše:Vlastni domaci uzeny a pivko
A pivko máš také vlastní![]()
![]()
Jsem cekal kdo se toho chytne...Jenys nezklamal.
To víš, musím si rejpnout![]()
Pivko samozrejme vlastni neni, tak dobre bych ho neuvaril...takovej budvarek 12˚, nebo Kozlik 11˚
Ale nej je Dalesickej nefiltrovanej Majovej lezak 13˚, to je material
Tak já poslední dobou piju nealko Radegast
stepa píše:Nj, Birell je taky nejlepsi nealko u nas(alespon podle me - ostatni jsou patoky)...uz me ani nemrzi ze kolikrat si nemuzu to pivko dat...da se to s nim cely vecer celkem prijemne vydrzet
Souhlas, také to tak cítím
stepa píše:Nj, Birell je taky nejlepsi nealko u nas(alespon podle me - ostatni jsou patoky)...uz me ani nemrzi ze kolikrat si nemuzu to pivko dat...da se to s nim cely vecer celkem prijemne vydrzet
Jj, když jsem na cestách a musím kroutit kolečkem a mačkat fofr-páčku, tak si v motorestech také vybírám Radegast nealko. Ale během dovolené v Náchodě mi zachutnal i náchodský lektvar, vč. jeho nealkoholické verze!
A v Tescu jej mají dokonce jen za 5,50Kč. Není to sice přesně to samé, výborné nealko, co jsem pil na náchodsku, ale dá se.
Jinak, z českých bezalkoholů vede na opačném konci asi brněnské "Fríííí".
To mělo tak rychlý účinek, že mne zachránila hromada řepy cukrovky u cesty a lestra z jednání..