Roadstar CD-801MP/FM

Poruchy, opravy, rady, návody (kromě návodů na UNLOCK !)

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
sob007

Roadstar CD-801MP/FM

#1 Příspěvek od sob007 »

Dobrý den
Mám rádi Roadstar CD-801MP/FM a opčas v vněm pipne přesta hrát a na displeji se objeví hláška "seek pi" nebo "The Call" dělá to i u rádia i u cd. Dělá to jen v autě na stole to nic nedělá neví někdo co by to mohlo být nebo popř kolik by asi stála oprava???
Dik za odpověď :)
dj_Paul

#2 Příspěvek od dj_Paul »

Začni manuálem

Seek Pi je vyhledávání stejného typu vysílaného pořadu a je to součást každého rádia s RDS.Dá se vypnout,viz manuál

The Call co to asi bude ? Asi příchozí hovor na mobil,rádio má umlčovací vstup,jmenuje se tel_mute a připojuje se na handsfree.Skontroluj jestli ti nekde nebloncá,viz manuál
Návštěvník

#3 Příspěvek od Návštěvník »

dj_Paul píše:Začni manuálem

Seek Pi je vyhledávání stejného typu vysílaného pořadu a je to součást každého rádia s RDS.Dá se vypnout,viz manuál

The Call co to asi bude ? Asi příchozí hovor na mobil,rádio má umlčovací vstup,jmenuje se tel_mute a připojuje se na handsfree.Skontroluj jestli ti nekde nebloncá,viz manuál

Boužel manuál právě nemám a ten vstup tel mute sem tam taky nikde nenašel sou tam jen vývody na repráky napájení anténa a jeden káblík de do nějaký plechový krabičky nevim co to je to je tak vše ale dik za odpověď.

Kdyby měl někdo náhodou ten manuál tak bych byl vděčnej kdyby jste mě ho poslaly třeba na email sob007@seznam.cz dik moc
zvaty

#4 Příspěvek od zvaty »

Pokud máš v autě handsfree (nebo někdy tam byla) , tak ta plechová krabička by mohla být něco jako ústředna, která přepojuje mobil s radiem. Ale netvrdím to
dj_Paul

#5 Příspěvek od dj_Paul »

ta plechová krabička je měnič pro display.

Na eserviceinfo je servisní manuál,uživatelský manuál můžu oskenovat, ale nejdříve o víkendu
sob007

#6 Příspěvek od sob007 »

dj_Paul píše:ta plechová krabička je měnič pro display.

Na eserviceinfo je servisní manuál,uživatelský manuál můžu oskenovat, ale nejdříve o víkendu

JJ dik kdyžtak ho pak pošli na ten email co sem psal a moc dik za rady :D
ringovm

#7 Příspěvek od ringovm »

Koupil jsem auto, ve kterém je zabudováno uvedené radio (typ CD-801MP), ale nic k němu nemám, takže jej používám pouze tak, jak se to zrovna povede. Je to zřejmě škoda, protože toho dovede asi hodně, takže prosím o zaslání uživatelského manuálu na mail ringo@esm.cz. Moc díky.
bu2520

#8 Příspěvek od bu2520 »

jeden známý řešil stejný problém nevím u jakého rádia a tam mu to dělal zapnutý "modrý zub" Bluetooth který to rádio mělo v sobě. pokud nebyl přihlášený tak ho to v určitých intervalech hledalo
dj_Paul

#9 Příspěvek od dj_Paul »

ringovm píše:Koupil jsem auto, ve kterém je zabudováno uvedené radio (typ CD-801MP), ale nic k němu nemám, takže jej používám pouze tak, jak se to zrovna povede. Je to zřejmě škoda, protože toho dovede asi hodně, takže prosím o zaslání uživatelského manuálu na mail ringo@esm.cz. Moc díky.

Máš to tam
hakn

#10 Příspěvek od hakn »

Ahojte borci, skusam to tuto, zhanam schemu na autoradio roadstar cd 357mp/fm. Ak by mal niekto k dispozicii schemu a zaslal mi ju, tak by mi velmi pomohol. Dakujem vsetkym za pripadnu pomoc. had@nextra.sk
Odpovědět

Zpět na „Autorádia“