MB "EPoX EP8K9A3+"

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
JeeL

MB "EPoX EP8K9A3+"

#1 Příspěvek od JeeL »

Dostal jsem tuto desku na "budoucí repas" (7 ellytů 1500u okolo RAM vystřelených) Jenže teď klekla i ta moje v PC ,tak přišel čas a byl bych rád kdyby někdo měl alespoň odkaz na nějaký manuál,snažil jsem se všude i u strýce Googla a bez výsledku,jen bios verze. Deska má dost funkcí k přetaktování ,tak bych si nerad něco odpálil hned ze startu :?
Co nejde silou,musí jít zákonitě silou ještě větší...
dj_Paul

#2 Příspěvek od dj_Paul »

dj_Paul

#3 Příspěvek od dj_Paul »

u výrobce web moc nefunguje,našel jsem ho tady:
http://tower.tomsk.ru:8080/drivers/doc/epox/
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

s tymito doskami nemam dobre skusenosti,su to hrozne kramy.na jednej len dva kondiky explodovane,vymenene,bios robil problemy,po flashi za tu istu verziu to ako tak ide,aj ked po volbe F10-ulozit bios-to stale robi psie kusy...vypne na sekundu-dve napajanie,potom to nabehne a zase spadne.po resete nabeh normalny...inak slape...v praci tiez EPOX-ka,podobny typ-par kondikov po doske medzi slotmi a tak-uplne mrtva.ani pip ani bios,uplna smrt...preto ak tie kondy vymenis,nespoliehaj sa na nu...
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Na Epoxoch su skoro vzdy smejdove elyty - a v tom pripade vsetky vadne.
JeeL

#6 Příspěvek od JeeL »

Vřelé diky za odkazy... oficiální web Epoxu opravdu nefunguje. Ten ruský zatím taky nic.. Ale k tématu deska původně jela ,sice už nevím s jakým CPU,občas se prý sama restartla,možná vlivem kondů, zdroje ..to zjistím po výměně,ale neviděl jsem i na 10 let starých MB,že by byly kondy tak nafouklé a všechny do jednoho a stejné značky,možná minulý majitel "taktoval" až do exploze....
Každá deska má svoje + a - ,měl jsem Shuttle,Aopen,Asus ,Lite On.. a můžu říct (dle mého názoru) ,nejvíc padají Asus,zřejmě ,že jich je tolik prodaných...
Stačila by mi i diagnostika všech stavů LEDisplaye na desce Epoxu co který symbol určuje za problém,nebo stav... Děkuji za odpovědi..
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Epox tam tusim daval elyty GSC, co je totalny odpad. Vyskytovali sa obcas aj na inych doskach (napr. GigaByte) a vzdy to po par rokoch skoncilo pruserom.

Tie elyty GSC aj nejako "hniju", ci co - jednu odpalenu dosku som odlozil na suciastky, nafuknuty nebol ani jeden. O pol roka pozeram, ze sa zacali nafukovat...aj bez napatia.
JeeL

#8 Příspěvek od JeeL »

JO pravda GSC jsou shnilé jako hrušky,dají se bez většího násilí vytáhnout a kontakty zůstanou v desce bez poškození ,akorát naletovat nové kondy...
Tak manuál už mám...V rusku je skoro vše...DÍKY vám.
:idea:
keemo

#9 Příspěvek od keemo »

Oficialne weby epoxu-aspon niektore-nefunguju minimalne rok lebo uz vtedy som zhanal ovladace a bios,ktore som nakoniec nasiel uplne inde...a o biose ani nehovorim.z Epox-ackeho FTP sa neda stiahnut...
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“