Morava CTV5570
Moderátor: Moderátoři
Morava CTV5570
- michalmistek
michalmistek píše:Zdravím. Reaguju na váš dotaz ohledně tlevizoru Morava CTV já mam model 3770 a mám podezření na vámi zmiňovaná drlinkton BU808DFI. chtěl bych se zeptat jak vám se projevovala jeho závada a jaké měl barametry mezí B C E a kde je uněj Báze. Totiš podle měření je uprostřed a podle desky vlevo. Televizor se nezapne ani do stand by režimu nevadává žádne zvuky nic jako by nebyl připojený do sítě na Hlavním kondenzýtoru napětí je. Děkuji za odpověď
Zapojit do zásuvky a pokud nepůjde ani tak, tak hybaj do opravny. Na blbý dotaz, blbá odpověď..
Killroy
michalmistek píše:Zdravím. Reaguju na váš dotaz ohledně tlevizoru Morava CTV já mam model 3770 a mám podezření na vámi zmiňovaná drlinkton BU808DFI. chtěl bych se zeptat jak vám se projevovala jeho závada a jaké měl barametry mezí B C E a kde je uněj Báze. Totiš podle měření je uprostřed a podle desky vlevo. Televizor se nezapne ani do stand by režimu nevadává žádne zvuky nic jako by nebyl připojený do sítě na Hlavním kondenzýtoru napětí je. Děkuji za odpověď
Uprostřed je Kolektor a né Báze...
- michalmistek
- Přílohy
-
ak36-1_deflection.pdf- Schéma k části kolem BU808
- (64.6 KiB) Staženo 248 x
-
ak36-1_ucontroller%20-%20tuner.pdf- (114.44 KiB) Staženo 211 x
-
ak36-1_smps.pdf- (87.68 KiB) Staženo 219 x
-
ak36-1_crt.pdf- (39.08 KiB) Staženo 213 x
-
ak36-1_av.pdf- (38.44 KiB) Staženo 200 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
No, neviem, ale, keď sa nezapne ani do stant-by, tak to BUčko asi nebude... K tomu Tvojmu meraniu Bučka iba toľko, je to DARLINGTON!