televizor ECG 32TW52

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
bigcity

televizor ECG 32TW52

#1 Příspěvek od bigcity »

Zdravím, mám problém. Na televizi ECG 32TW52, obrazovka Panasonic W76 EKW 10X71, se mi zúžil obraz, je takový uprostřed po obou stranách zůžený. Asi takhle ) ( . Dal jsem to nějakému opraváři a ten to nedokázal opravit. Prý by to mohly být nějaké vychylovací cívky. Já nevím co to je, a potřeboval bych vědět, jestli to tady nějaký odborník nemá... Díky za jakékoliv rady. Popř. kdyby tu televizi někdo chtěl koupit, prodám. Byla fakt super, širokoúhlá, plochá, škoda jí. PC před X lety 35 000,-Kč Pište SZ nebo na tel. 777 561140 nebo petr.barcak@seznam.cz. Díky všem.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Ten "opravář" nebyl opravář, ale fušer. Je to celkem běžná vada a oprava by se měla pohybovat kolem 700 - 800.
Dej to do normálního servisu.
cabernet

#3 Příspěvek od cabernet »

vseobecne by sa malo jednat o opravu obvodu korekcie podusky. Neviem, co konkretne ti ten opravar povedal.
bigcity

#4 Příspěvek od bigcity »

Opravář říkal, že se tam přehřívá nějaká cívka nebo co... Zkusím najít nějaký servis na ECG. Kdyby jste měli nějaké tipy, budu rád...
Mysteri

#5 Příspěvek od Mysteri »

Najlepšie bude, keď tu napíšeš z akého mesta si, isto sa Ti tu niekto z ozaj odborníkov v okolí Tvojho bydliska ozve. Je to triviálna závada do max 1000,- Sk / sorádž, do 33,19€ :lol: /
bigcity

#6 Příspěvek od bigcity »

Jsem ze Vsetína.
bigcity

#7 Příspěvek od bigcity »

bigcity píše:Zdravím, mám problém. Na televizi ECG 32TW52, obrazovka Panasonic W76 EKW 10X71, se mi zúžil obraz, je takový uprostřed po obou stranách zůžený. Asi takhle ) ( . Dal jsem to nějakému opraváři a ten to nedokázal opravit. Prý by to mohly být nějaké vychylovací cívky. Já nevím co to je, a potřeboval bych vědět, jestli to tady nějaký odborník nemá... Díky za jakékoliv rady. Popř. kdyby tu televizi někdo chtěl koupit, prodám. Byla fakt super, širokoúhlá, plochá, škoda jí. PC před X lety 35 000,-Kč Pište SZ nebo na tel. 777 561140 nebo petr.barcak@seznam.cz. Díky všem.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Habesan »

bigcity píše:PC před X lety 35 000,-Kč

Ta původní cena je pěkná. Já dal za Philipse 6000 Kč (se zárukou), ale možná má tohle kvalitnější bambuli.
fero7

#9 Příspěvek od fero7 »

Vych. cievky skor nie.
Ako bolo povedane, klasicka zavada v obvode korekcii. Vadna samotna cievka korekcii, alebo skor obvod korekcii. Je to vacsia TV, takze tam bude IO korekcii a tranzistor. Kvoli nim sa bude nahrievat aj ta cievka. Zacni tam.
kokun

#10 Příspěvek od kokun »

bigcity píše:.......
Jsem ze Vsetína.

To nemohl být ani p. Martínek, ani p. Steiner - můžeš prozradit, co jsi to měl za "nějakého odborníka"?
Honza - kokúň

#11 Příspěvek od bigcity »

To byl takový nějaký domácí kutil, jméno ani nevím... Zkusím teda najít nějaký servis v okolí, snad se zadaří...
MaTTo

#12 Příspěvek od MaTTo »

Je to sice mimo tematu ale mal by som jednu otazocku ... co je to za znacku ECG ? Vcera som skusobne kupil LCD telkac odnich (ako nie premna) - http://www.ecg.cz/productdetail.php?id=4561 ,, a zatial som maximalne spokojny , pripojil som to na ORANGE FiberTV cez HDMIcko a spokojnost maximalna s kvalitou zobrazenia aj odozva panelu 6,5ms ! a farby OK,, len chcel by som nieco podobne kupit este preseba http://www.ecg.cz/productdetail.php?id=4050 - predavaju to v alze za 10k co je taka suma ze keby sa to aj pokazilo po zaruke tak mi nebude luto vyhodit to za tie peniaze ,, ja len ze co si otom myslite to prve fullHDcko momentalne mam doma a je super, na to HD ready je dobre hodnotenie v recenzii , mna by skorej zaujimalo kdo to vyraba (okrem toho ze pisu made in europe) , servis som nasiel nedaleko mojeho bydliska , spotreba energie vyzera taktiez slusne to fullHDcko okolo 140W .Nakolko kvalita TV tuneru premna nieje dôlezita ani zaujimava kedze signal ide vylucne cez HDMI tak si myslim ze postaci na bezne uzitie doma aj taky lacnak -
Mysteri

#13 Příspěvek od Mysteri »

Je to pôvodom MADE IN TURKEY, tak isto, ako mnohé iné značky... :wink:
rnbw

#14 Příspěvek od rnbw »

Keby to bola Cina, tak by to asi bolo lepsie :D
kokun

#15 Příspěvek od kokun »

bigcity píše:To byl takový nějaký domácí kutil, jméno ani nevím... Zkusím teda najít nějaký servis v okolí, snad se zadaří...

Tak když svěříš TVP za 35.000,- :lol: kdejakému "kutilovi", tak se nediv - přitom máš odborníky v místě (viz výše)!
Honza - kokúň

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“