OTF 63m500 a podobne
Moderátor: Moderátoři
OTF 63m500 a podobne
"Moznost overenia spravneho pripojenia displeja led
Jednou z moznosti je uvedenie prijimaca do rezimu nastavenia hodin realneho casu a to dlhsim (cca1,2cs)podrazanim tlacidla HODIN .Ciselnym tlacidlami je potom mozne zobrazit v kazdom rade okrem najvyssieho cislice 0 az 9.V najvyzsom rade je mozne zobrazit cislice 0,1,2.Po zapametani casu tlacidlom OK sa funkcia druhej desatinnej bodky zlava jej blikanim s periodou 2s.
Funkciu desatinnej bodky prvej z prava overte pomocou DO,musi blikat.Druha s prava je nevyuzita.Prva zlava ma svietit ak zvolite jeden z rezimov AV."
Je to v servisnom mode
matko23 píše:Hej, po prepnuti programu naskakuju aj mne, ale po zapnuti TV ich treba najprv "aktivovat" tlacidlom na DO. Pred vymenou baterie v TV sa "aktivovali" po zapnuti automaticky same ...
Zdáár,
PS: Skúsim ten môj manuál prejsť ešte raz.
Zapnem TV so siet.vyp=>na displeji svieti cislo programu=>stlacim hod. na DO svietia hodiny=>prepnem program a po zhasnuti OSD sa znovu ukazu hodiny=>po vypnuti TV do pohotovosti a opetovnom zapnuti TV s DO ukazuje cas.Takze hodiny sa vypnu az po vypnuti TV siet.vypinacom.
ivan116 píše:Tak som to testoval este raz.
Zapnem TV so siet.vyp=>na displeji svieti cislo programu=>stlacim hod. na DO svietia hodiny=>prepnem program a po zhasnuti OSD sa znovu ukazu hodiny=>po vypnuti TV do pohotovosti a opetovnom zapnuti TV s DO ukazuje cas.Takze hodiny sa vypnu az po vypnuti TV siet.vypinacom.
takto mi to fungovalo pokial som nemenil bateriu v TV. Odvtedy to funguje takto:
Zapnem TV so siet.vyp=>na displeji svieti cislo programu=>stlacim hod. na DO svietia hodiny=>prepnem program a po zhasnuti OSD sa znovu ukazu hodiny=>po vypnuti TV do pohotovosti a opetovnom zapnuti TV neukazuje cas, ale UKAZUJE CISLO PROGRAMU, NIE CAS !!!
a ja sa pytam ci sa to da niekde nastavit alebo si mam zvyknut ...