kutilmil píše:Ano 80 rocnym starenkam ktore kvazi nemaju nikoho a maju dôchodok 250 eur. takto opravujem telky. Mam totis na rozdiel od teba aj nejake to socialne citenie a prepac mi to ale myslim si ze ak ty si od starenky o palicke zoberies zodva tisice tak si ko_ot ty. Prepac mi to ale je to moj názor!
Tak ,,Gazprom" si tie dva tisíce isto nezoberie, /pozri si iné vlákno, isto vieš, na koho, ešte nedávno registrovaného reaguješ. Len mu už došli nervy, aby sa registroval...

/. Je na tom možno podobne, ako ja: ak je to dôchodca, ktorému ozaj odišla poistka iba vďaka napr. vadnému pozistoru, alebo jednej primr..nej 1N4007, príp. mostíku, tak to má za cca 200.-. Ale, ak to je frajer, /zákoš/, ktorý príde s telkou, hneď vie, čo tam je zlé, tak toho OSOLÍM...Čerstvý príklad:7.1.09 došiel zákož, že chce opraviť TV, je tam vadný iba vypínač /podľa neho, lebo to mal pred 5-rokmi/, dával mi do ruky nový vypínač, nech mu ho vymením /stál ho 160,-sk

/. Samozrejme, podľa pokynov zákaznika som ho vymenil, ako cvičená opica, /aj keď som videl rozdrapený filtračný kond. -ale vysvetlujte magorovi.../, záblesky, vypínač v p..i, a až potom ten nagélovaný frajer uznal, že príčina závady nie je vždy rovnaká....