Veža SONY - CD optika
Moderátor: Moderátoři
Veža SONY - CD optika
Mám taký problém. Už druhý krát v priebehu 11 mesiacov mi odišla optika (či ako sa to volá) na CD meniči. V servise stojí nová aj s výmenou 79 €. Neviete mi prosím poradiť čím to môže byť? Má to cenu meniť? Alebo čo by som mal pozrieť?
Ďakujem
jojo164 píše:Ahojte.
Mám taký problém. Už druhý krát v priebehu 11 mesiacov mi odišla optika (či ako sa to volá) na CD meniči. V servise stojí nová aj s výmenou 79 €. Neviete mi prosím poradiť čím to môže byť? Má to cenu meniť? Alebo čo by som mal pozrieť?
Ďakujem
Za tu cenu sa to urcite neoplati opat opravovat. Tiez som mal podobny problem, kedy mi v servise menili optiku za podobne peniaze. po kratkom case sa zavada opakovala. Myslim, ze zaruka na opravu je pol roka, tak reklamovat sa to neda. Tazko teraz poradit, ci to v tom servise bola nahoda, alebo ti tam nedali novy diel...
jojo164 píše:Tak toto som tam našiel napísané: KSS - 213C
KSS-213C je typ LJ který potřebuješ a odešla ti proto, že ti tam v servisu dali neorginální levnou sra*čku. Existují i neoriginální KSS-xxx a jejich životnost je velice mizerná. Na to že to není originální díl by tě měli ale upozornit.
Killroy