Autoradio se obcas dostane do stavu, kdy funguje bez problemu, ale to je hodne vyjimecne. Nejcasteji autoradio v pohode zasune CD (vzdy), ale CD se v mechanice neroztoci. Kdyz se cas od casu roztoci, tak prehraje vse. Pokousim se sehnat CD mechaniku, ktera ma podobne mechanizmy, nevim ale kde a presne jakou. Nemel byste nekdo nejakou radu? Zkusil bych i mechaniku z pouziteho autoradia, nejspis bych musel pouzit z radia, ktera umela MP3, aby v mem radiu byla funkce MP3 take zachovana... je to tak? V servise mi bylo sdeleno, ze se meni cele machaniky, nebo ze to mam hodit do kose, jenze radio ma USB, Blouetooth, tak je mi to lito... a za dalsi by to pro me byly vyhozene penize
Autoradio Clatronic AR736 problem s CD mechanikou
Moderátor: Moderátoři
Autoradio Clatronic AR736 problem s CD mechanikou
Autoradio se obcas dostane do stavu, kdy funguje bez problemu, ale to je hodne vyjimecne. Nejcasteji autoradio v pohode zasune CD (vzdy), ale CD se v mechanice neroztoci. Kdyz se cas od casu roztoci, tak prehraje vse. Pokousim se sehnat CD mechaniku, ktera ma podobne mechanizmy, nevim ale kde a presne jakou. Nemel byste nekdo nejakou radu? Zkusil bych i mechaniku z pouziteho autoradia, nejspis bych musel pouzit z radia, ktera umela MP3, aby v mem radiu byla funkce MP3 take zachovana... je to tak? V servise mi bylo sdeleno, ze se meni cele machaniky, nebo ze to mam hodit do kose, jenze radio ma USB, Blouetooth, tak je mi to lito... a za dalsi by to pro me byly vyhozene penize
- Přílohy
-
celkovy pohled.JPG- toto je celkovy pohled na mechaniku
- (283.72 KiB) Staženo 196 x
- Přílohy
-
motorky.JPG- pohled na motorky + opt. hlavu. Pozor nezapojene uzemeni ?????
- (232.51 KiB) Staženo 188 x
- Přílohy
-
optocidla open.JPG- (221.42 KiB) Staženo 146 x
-
optocidla zeshora.JPG- (58.43 KiB) Staženo 149 x
Jeste se chci zeptat, osobne bych videl problem v tom, ze se CD neroztoci, tzn. ze nebude problem v optice, resp. ve ctecim zarizeni. Mozna v detekci CD v mechanice - optocidla nebo neco podobneho. Trebas uvazuju spatne, zkusenosti s opravama moc nemam