Veža SONY - CD optika

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PavelN

#16 Příspěvek od PavelN »

můžeš neměl by to být problém, ještě před pár lety jsme místo a,c dávali B nevím jestli to byl náš dojem ale podle nás měli nějaké lepší parametry(větší výdrž lepší otřesové parametry-bylo to zkoušeno jak na vežích AIWA,tak na SONY)-co se týče seny servisu je i na mě cojsem v servisu pracoval přemrštěná ale bohužel na těhlech jednoduchejch věcech se rejžuje aby se pokryli opravy za rozvrtaný sračky a jiný těžce opravitelný bonbónky-Nejlépe se opravují věže kde servisáci rozvrtají trimry FOCUS a GAIN a neoznačí základní polohu to pak je na odstřel.Co se týče záruky ale nevím jak uvás u nás je 2roky.
jojo164

#17 Příspěvek od jojo164 »

A dokážem si to vymeniť sám?
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jenys »

jojo164 píše:A dokážem si to vymeniť sám?

To záleží na tvé šikovnosti :lol: Ale měl by jsi to dokázat. Jen musíš přijít na to jak tu tvou věž rozebrat a dostat se k té optice. U věže Aiwa jsem vymontoval tu mechaniku po vyjmutí měniče CD a to bylo docela jednoduché. Optiku jsem kupoval v TS Nova asi za necelé 200Kč, tak jsem vzal rovnou dvě :wink: Ale nesmíš zapomenout odsát cínovou propojku na optice, jinak se to vůbec nerozběhne. Chrání to proti poškození statikou. Já to odsával až zamontované ve věži a hraje to zatím dobře :wink: :lol:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jenys »

Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
sinclair

#20 Příspěvek od sinclair »

KSS213A-B mají oproti KSS213C jiný konektor!!!
Objednej si např. v AME celou mechaniku i s motory, má označení KSS213CCM, stojí asi 230Kč.
gino

#21 Příspěvek od gino »

KSS-213B a C majú rovnaké konektory a sú vzájomne nahraditeľné.
Namiesto KSS-213C si radšej objednaj KSS-213B. Stojí síce 2 x toľko, ale už som ich niekoľko menil za tú C-čkovú a vydržia viac.
jojo164

#22 Příspěvek od jojo164 »

Ďakujem všetkým za rady. Dnes objednám a dám vedieť ako som dopadol pri výmene.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“