Vista vs tiskárna HP
Moderátor: Moderátoři
Vista vs tiskárna HP
NB POSER aspire 5530G
JeeL píše:Mám postarší multifunkční tiskárnu od HP typ Deskjet F 370,všechno v pohodě do té doby ,než jsem si jí chtěl nainstalit do NB s Vistama-..nemám prý oprávnění správce i když jím jsem a jedinná možnost je ukončení instalace z důvodů nekompability.. Alfa comp nabízí jakousi "zaplatu pro tiskárny" a ,ale ta jaksi nefunguje...
NB POSER aspire 5530G
Stavím sa, že máš Vista Home Premium... V poje... skur... vymr... ... piiiip Viste je v uživateľských účtoch bordel ako nikdy predtým a najviac sa to prejavuje u tej "holoty" Home Premium.
Len pre príklad:
Riešil som jeden prípad, kde účet A bol pôvodne admin a účet B user. Bolo to treba prehodiť z dôvodu, že sa jednalo o decká a to mladšie bolo práve používateľom A.
Kód: Vybrat vše
Dark LiteTakže ak ti môžem odporučiť a bolo by to možné, zbav sa Win Vista. Vyhneš sa rade problémov a pravidelnému plátaniu dier.
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
Třeba tady je nějaký link pro stažení:
http://driverscollection.com/?H=Deskjet ... -One&By=HP
A kutilmile - nelituju tě
S tou tiskárnou je to přesně tak, při instalaci se musí nechat odpojena do doby ,než si instalační program sám řekne o připojení k USB.
Další možnost se možná naskytne až v červenci kdy bude upgrade na Win 7 ,ale moc si od toho neslibuju.