O plechy nejde, jde o tu origo bednu. Je to stavebnicový typ, dříve se používala běžně. Dnes se mrknu znovu do kovošrotu. Musí to po rekonstrukci vypadat jako z fabriky.
Já tě nepotěším, těchto měřáků, většinou dobrých, leckteré jen s propadlou kalibrací, nechal kolega z výzkumu asi 30 odvézt do šrotu. Nikdo to nechtěl ani po 300Kč
Sendyx píše:Já tě nepotěším, těchto měřáků, většinou dobrých, leckteré jen s propadlou kalibrací, nechal kolega z výzkumu asi 30 odvézt do šrotu. Nikdo to nechtěl ani po 300Kč
A zes teda nerekl...sis to mel radsi nechat pro sebe
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
stepa píše:... A zes teda nerekl...sis to mel radsi nechat pro sebe
Sakra chlapi, vy mne extra serete. Bylo to cca 3 měsíce v několika inzerátech, myslím i na mcu (dokud fungovalo). Bohužel se kolegovi ozvalo pouze pár lidí, většinou značně vyčůraných. Bylo to k osobnímu odběru ve Frýdku-Místku. Vážně se nedá všechno a všem strkat pod nos a doprošovat se... pak se sklad musel vyklidit, tak to ďas spral.
to Sendyx: zase to neber jako nejaky vysirani...me akorat vzdycky zamrzi, kdyz takhle skonci nejaky pristorje a mozna to moc prozivam.
Ale tou dobou jsem neco podobneho shanel a google mi nic nevypliv, takze to asi s temi inzercemi nebylo tak zhave(mozna jsem hledal spatne). Takze to doprosovani a strkani pod nos neberu
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to !
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Sendyx píše:Já tě nepotěším, těchto měřáků, většinou dobrých, leckteré jen s propadlou kalibrací, nechal kolega z výzkumu asi 30 odvézt do šrotu. Nikdo to nechtěl ani po 300Kč
Ak by sa ešte niečo také objavilo , tak sa dobrovoľne hlásim.
Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to !
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Do Prčic ne ale sem http://www.lorenz-kovo.cz/ .Jak jsem psal, majitel je můj dlouholetý kamarád. Stane se, že ani za půl roku na nic zajímavého nenarazím.
Ne, že mi tam začnete chodit
Pánové z tohoto threadu mi puká srdce už od začátku Já po tomhle měřáku pasu už rok a teď se tu dozvídám takové věci. Asi to s tím strkáním pod nos opravdu nebylo tak žhavé... Nejspíš to bylo na nesprávných místech.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet www.sigmaphon.cz
jef111 píše:Pánové z tohoto threadu mi puká srdce už od začátku Já po tomhle měřáku pasu už rok a teď se tu dozvídám takové věci. Asi to s tím strkáním pod nos opravdu nebylo tak žhavé... Nejspíš to bylo na nesprávných místech.
Koukal jsem, žes ho dražil na aukru. Ta aukce byla zrušena, jak to dopadlo? Získáš ho, nebo je to tak, že se aukce zruší a nikdo nic nedostane.