Dobrý deň, zháňam remeničku z motora s ôsmimi vývodmi z tatramat-ky, najlepšie z nejakej z rady 245,v mojej práčke ju niekto vymenil za menšiu a má to nižšie otáčky...Keď by niekto mal,kúpim.
Zaslal som SZ.co sa tyka rozmerov,len tak skusmo som nieco pomeral...vonkajsi priemer ma (pri pohlade spredu-rovnych 5 cm,ta ktoru zhanam ma viac.) sirka drazky z vonkajsich hran-1,8 cm a z vnutornych zhruba 1,2 cm-myslim ze nejake stotinky menej...remen ma rozmer 13x1620
Juj,keby bola vacsia bolo by to fajn...kolecka-myslis tie silonove biele???na "pochodovanie"??ohrievacie teleso a loziska v nej mam nove takze to asi nebude potreba:) robil som vtedy generalku ako sa dohodneme??
Jistě dohodnem se podle toho jestli je ta řemenice větší, kdyby byla stejná je to zbytečné. Pokud to jde přesunout po Praze není problém, jsem z Prahy. Jinak je tu jedno přední široké kolečko a jedno zadní a také mám nový pant na dvířka (přestaly se zavirat , ale podařilo se to uvlnit a tak mi nový pant zbyl). Rád to předám dál, je mi líto vyhazovat funkční věci.
jej to by bolo fajn.ak by sa dalo mozme sa aj osobne stretnut,chodim na vikendy do prahy,aj dnes idem,zajtra vecer sa vraciam.myslim ze tu vacsiu remenicu mam v oku,mali sme doma este jednu pracku a v nej bola...uz na prvy pohlad bol viditelny rozdiel...mozem to po navrate skusit zmerat,ale pravdepodobne to bude ona...