Tyristorový stmívač (SSSR) 220V
Moderátor: Moderátoři
Tyristorový stmívač (SSSR) 220V
- Přílohy
-
Celkový pohled.JPG- (289.76 KiB) Staženo 127 x
-
Vyhořelý odpor.JPG- červeně vyznačen odpor, kerý vyhořel (je vypájen)
- (256.56 KiB) Staženo 121 x
-
Zadní strana.JPG- (227.56 KiB) Staženo 125 x
-
Přední pohled.JPG- (260.87 KiB) Staženo 89 x
Kdybys namaloval schema [je tak primitivni, ze za 10 min ho nakreslis], urcite ti s tim odporem poradime.
S tím schématem to bude těžší, vzhledem k tomu, že u některých součástek nejde rozeznat jak jsou připojeny. Jediné co můžu dodat je překreslené rozložení součástek s vodivými cestami. Kdybych měl schéma, tak bych se neptal... Ale jinak dik
breta1 píše:Ja bych byl pro, aby se vsechny ty ruske vyrobky zachovaly. dodnes me mrzi, ze jsem se zbavil tech ruskych TV Rekord, Rubin, radii Riga, Sokol, hodin s displejemk s budikem na 50 Hz [dneska by sly presne]. I toho Zigulika mi je lito, ze mi ho nekdo pri havarce zrusil.
Je pravda,že sovětské výrobky byly "držáky".Vše masivní,made from heavy metal.První televizory byly spoje,součástky svařované Cu,takže vyloučen "studeňák".Žigul "žrout Ragulin"vynikající pro kaskadéry.Jen až na ten disign.O dalším by se mohlo
A kutilmile - nelituju tě
Vždyť i ty ruské náklaďáky, které po léta brázdily československé silnice a pyšnily se na kapotách nápisy ZIL, MAZ a KRAZ byly opajcované Bedfordy a další technika, dodaná do SSSR ve 40. letech minulého století v rámci dodávek válečné pomoci podle Smlouvy o půjčce a pronájmu - z tolik proklínaných Spojených Států...
A kutilmile - nelituju tě