Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
vie niekto ako sa stahuju schemy s toho servera zaregistroval som sa ale nestahol som nic ani neotvoril .Zeby bolo treba pockat jeden den kim ma ulozia do sistemu???
ta mne nie klikam na vsetko mozne a nic mail mam dajaky zazrak ani otvorit sa neda. malo by tam byt v ponuke dajake tlacidlo na stahovanie ja tam nemam nic cudne??prihlasim sa v pohode tak neviem.
Už jsem to tady jednou vysvětloval. Musíš se přihlásit zkrze ten aktivační mail který jsi dostal. Nicméně pokud jsi při registraci neprošel tím jednoduchým testem, jsi jen registrovaný uživatel bez možnosti přispívání a stahování souborů. Ale ani ten který prošel testem nemá hned vyhráno - musí se totiž stát aktivním členem fóra aby mu toto chvilkové právo stahování zůstalo přiděleno na trvalo. Jinak tě velice brzo zablokují přístup k těmto souborům a stáváš se členem bez přístupu ke stahování. Opakovaná registrace pod jiným nickem moc nefunguje, pamatuje si to mail a řve to že nejsi oprávněný uživatel e-adresy. Řešením je jiný nick a jiná adresa.
prihlasenie funguje len predtim som sa prihlasil cez iny mail mislim ze to bude vtom ten test je jednoduchy to by zvladol aj chalan zo zakladnej skoly po druhykrat som sa prihlasil nakolko mi neprisiel aktivacni email.
Killroy píše:Už jsem to tady jednou vysvětloval. Musíš se přihlásit zkrze ten aktivační mail který jsi dostal. Nicméně pokud jsi při registraci neprošel tím jednoduchým testem, jsi jen registrovaný uživatel bez možnosti přispívání a stahování souborů. Ale ani ten který prošel testem nemá hned vyhráno - musí se totiž stát aktivním členem fóra aby mu toto chvilkové právo stahování zůstalo přiděleno na trvalo. Jinak tě velice brzo zablokují přístup k těmto souborům a stáváš se členem bez přístupu ke stahování. Opakovaná registrace pod jiným nickem moc nefunguje, pamatuje si to mail a řve to že nejsi oprávněný uživatel e-adresy. Řešením je jiný nick a jiná adresa.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
jopo166 píše:ja potrebujem len jednu schemu na globo 7000cx
Klidně tě ho stáhnu a dám na upload. Problém ale je, že tam není. Kde jsi ho tam viděl? Protože já ho nenašel. Globo je tam sice několikrát, ale 7000CX ne.