Zesilovač TESLA StudioSolo 130
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Jednoho takového experta znám, co v ústředně vždy točil všema trimrama, až to domrdal tak, že jsem tam musel jet já. Nějaký Musil z Bystřice pod Hostýnem, nedělals to pro něj, Pajdo?
Pěkní čuráci jsou i ve firmě Satturn Holešov. Místo aby si hleděli svýho /antény a satelity/, serou se do všeho, zodpovědný a znalý člověk na rozhlas tam není a podle toho ta práce pak vypadá.
Po idiotech ze Satturnu jsem už vytahoval z konců AUJ637 i BUY69A...tranzistor jak tranzistor, néé ? ....
Odhadl jsi to přesně,byl to on.Bylo mi divné,že to nechce nějak přesně seřizovat,ale jak už jsem psal,prostě jsem opravil zesák,odzkoušel v zátěži a zbytek byl na něm.sinclair píše:Budicí napětí výkonových stojanů je 1,55V, modulometr ústředny má 0dB právě na výstupním napětí 1,55V a uvnitř výkonových stojanů je symetrizační trafo přesně 1:1, takže když se nastavily všechny konce přesně na 1,55V/100V výstupu, tak už v ústředně nebylo třeba nic dál seřizovat.
Jednoho takového experta znám, co v ústředně vždy točil všema trimrama, až to domrdal tak, že jsem tam musel jet já. Nějaký Musil z Bystřice pod Hostýnem, nedělals to pro něj, Pajdo?
Pěkní čuráci jsou i ve firmě Satturn Holešov. Místo aby si hleděli svýho /antény a satelity/, serou se do všeho, zodpovědný a znalý člověk na rozhlas tam není a podle toho ta práce pak vypadá.
Po idiotech ze Satturnu jsem už vytahoval z konců AUJ637 i BUY69A...tranzistor jak tranzistor, néé ? ....
Co se týká Satturnu,tak ty repráky byly právě v Dolní Lhotě a pod záštitou téhle firmy.Dělal jsem u nich v roce 1999-2000,déle jsem to nevydržel.
- SKRETDEATH
- Kontaktovat uživatele: