Ze vší skromností, bych chtěl upozornit na mé vyřešení (možná náhodné) ze dne 27.11.08. Jednalo se o TV THOMSON 21DM182. Dodnes je TV plně funkční.pajosek2 píše:On píše,že po přidání na Ug2 se obraz ukáže,ale nevíme v jaké poloze trimru,to nenapsal.myslíš,že je tak slabá emise nebo,že má uvnitř na systému upadlouG2? Ta upadená mřížka se mi jednou podařilo připéct el obloukem.
Edit: Je možné,že napětí Ug2 nemusí znát,ale já osobně pokud bych měl tento problém bych nebyl klidný pokud bych si ho nezměřil.
malé napětí na G2
Moderátor: Moderátoři
Nevzpomínám si o co šlo,ale jdu to hledat.BIPOLAR píše:Ze vší skromností, bych chtěl upozornit na mé vyřešení (možná náhodné) ze dne 27.11.08. Jednalo se o TV THOMSON 21DM182. Dodnes je TV plně funkční.pajosek2 píše:On píše,že po přidání na Ug2 se obraz ukáže,ale nevíme v jaké poloze trimru,to nenapsal.myslíš,že je tak slabá emise nebo,že má uvnitř na systému upadlouG2? Ta upadená mřížka se mi jednou podařilo připéct el obloukem.
Edit: Je možné,že napětí Ug2 nemusí znát,ale já osobně pokud bych měl tento problém bych nebyl klidný pokud bych si ho nezměřil.
Nemám zájem o korekci pravopisu.