14066 nebo 4066
Moderátor: Moderátoři
14066 nebo 4066
Nemám zájem o korekci pravopisu.
BTW: Čusta ještě nechám prolézt, zajemce a Ekkar to mají do pololetí.
Killroy
Killroy píše:Jedničku před kódy cpe ONSemiconductors protože Motorola už CMOSy a jiné tyhle věci dávno nevyrábí. To je správná odpověď . Znamenám si vás tady za pět a všichni propadáte.. Ale jinak máte plnou pravdu..
![]()
![]()
. Pájo, 4066 v SO14 má kdejaký Ferda co prodává součástky. Fakt.
Killroy
Podám si rozklad proti Tvému rozhodnutí u Bastlířské inspekce!
A kutilmile - nelituju tě
Už jsem je našel v SOSu.Teď ještě ,aby to pomohlo.Jeden kolega mi poradil,že výměna pomůže,tak uvidím.Killroy píše:Jedničku před kódy cpe ONSemiconductors protože Motorola už CMOSy a jiné tyhle věci dávno nevyrábí. To je správná odpověď . Znamenám si vás tady za pět a všichni propadáte.. Ale jinak máte plnou pravdu..
![]()
![]()
. Pájo, 4066 v SO14 má kdejaký Ferda co prodává součástky. Fakt.
Killroy
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Buček 12kč, GME 5kč, Lhotský - cena dohodou. Tý jedničky si nevšímej, měnil jsem také 4066 za 14066.pajosek2 píše:Mám v měř přístroji IO 14066 SMD a v nabídkách jsem ho nenašel.Našel jsem pouze 4066 .Je v nich nějaký rozdíl? Hledal jsem v AME,Nedisu ,Gesu,GM a nic. Znáte nějakého dobrého inter.dodavatele logických obvodů?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Killroy píše:Jedničku před kódy cpe ONSemiconductors protože Motorola už CMOSy a jiné tyhle věci dávno nevyrábí.
Vidíš, vy tady řešíte náhradu 4001 za 14001, a mě v GES místo 4011 prodali pár kousků 40110 a to už je větší problém
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]