Microcap 9.0.5

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PetrNepras

Microcap 9.0.5

#1 Příspěvek od PetrNepras »

Nastal mi jeden takový problém. Pracuju na bakalářce a mám staženou verzi Microcapu. Potřebuju odsimulovat ARC filtr dolní propust. Když tam dám LM741, tak vše bez problému odsimuluju. Ale kdyžtak tam chci vložit AD844 (Transimpedanční OZ), tak mi to hlásí, že součástka neni v demo verzi povolena... Nevíte jestli by šla někde dopostáhnout, nebo z nějaký součástky pomocí Datasheetu vyplnit parametry a nasimulovat to s ní.. Děkuju.. 8O
stepa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od stepa »

Kdyz te v tom nuti delat bakuli, tak by mela byt ve skole plna verze ne?

Demo to je od toho, ze to je omezeny, jenom na vyzkouseni...pokud si pamatuju, tak tam nesly delat vlastni soucastky ani jine pridavat. Ale zas tak moc jsem se v tom nehrabal, abych si za tim na 100% stal :wink:
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
PetrNepras

#3 Příspěvek od PetrNepras »

Mě v tom nenutí dělat bakuly. V tomto programu sem se to pouze rozhodl dělat ze své vlatní vůle, že mě to zajímalo. Mám k tomu určený jeden simluátor přímo a jen na filtry.. Ale chtěl jsem si v tom trošku pohrál.. No zkusím tedy sehnat plnou verzi... ale děkuju, jen mě zajímalo jestli to nejde 8-)
tominekk
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tominekk »

btw pak se s tim moc ale nechlub ;)
Je to nelegalni (pokud to nekoupis) a muzes narazit u komise na borca, kterej se v teto problematice vyzna a ...

Hodne zdaru!
Chytrej člověk se učí chybama, ale jenom blbec těma svejma!
Odpovědět

Zpět na „Software“