electro harmonix small stone schema

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
benik3
Kontaktovat uživatele:

electro harmonix small stone schema

#1 Příspěvek od benik3 »

Ahoj. Schanim schema. vsude jsem nasel jen starsi verzi,ktera na zmenu barvy pouziva pouze prepinac. V novejsim provedeni tam je ale potenciometer. http://www.youtube.com/watch?v=FW6v-y_j9fo Dik moc
vombat
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od vombat »

Zařízení, které hledáš, vyšlo v červeném AR. 1979? Fungovalo to celkem dobře.
benik3
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od benik3 »

Tak jsem na to ještě koukal, ale on tam ten potenciometer asi opravdu neni. Na barvu je tam jen prepinac a na frekvenci je potenciometr. Da se nekde na netu sehnat to Amaterske radio? Popripade vite nekdo konkretne cislo?
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

To v AR byl sice flanger, ale schéma bylo jiné, než EH. Ono dráždit amatéry konstrukcí s OTA v době, kdy byly k dispozici maximálně operáky o 2 generace starší, to by asi nebylo moudré...
SIDTIM

#5 Příspěvek od SIDTIM »

Možná se pletu, v Amáru byl Phaser. Tedy, pokud se jedná o tu konstrukci se čtyřmi KF521 a tím tandemovým poťákem, kterej se musel speciálně upravit. Napájení čtyři ploché baterie? A název "Fázovací jednotka pro hudební nástroje"?
Pak jsem to měl udělané, ale mělo to trošku mouchy. Efekt však byl velmi podobný tomu, co je na videu...Dokonce jsem přes něj mastil basu...
Naposledy upravil(a) SIDTIM dne 19 úno 2009, 17:00, celkem upraveno 1 x.
..a co shoří, nezhnije..!
benik3
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od benik3 »

nakoncem jsem vygooglil jednu dobrou stranku, kde je zapojeni i plosnak. Asi to podle toho udelam. Navic je to konstruovany na IO CA3080, ktery v GM maj. Videl jsem totiz jeste jedno zapojeni, ktery bylo na jiny IO, ale dalo se to nahradit. Takhle je to jistejsi. kdyby mel nekdo zajem, tak to muzu upnout(mam to stazeny v pdf)
Odpovědět

Zpět na „Poradna“