Thomson Vez VTCD 1000

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Návštěvník

Thomson Vez VTCD 1000

#1 Příspěvek od Návštěvník »

Thomson Vez VTCD 1000 je problem ze sufle s Cd nevijizdelo tak sem
vymenil kladku na moturku a reminek,dalsi vec bylo vymenit Laser ktery ma svoje zasebou. A ted ten problem moturek posuv lseru neni prevodovany jako jine mechaniky,

Primo na moturku je ozubeny pastorek ktery se primo opira o ozubenou listu laseru a ten pastorek je praskly a tim nekdy se zadrhne a laser se sekne. Volal jsem do Ame a TSnova, nikde to nemaji ,nevim cim to nahradit , nebo s ceho to pouzi. Nenasel jsem ani servisni dokumentaci
pod jakym cislem by to slo mozna objednat, jinak cela mechanika 2500,-
a to takovou cenu si to opravit nikdo nenecha.
Romanky1

#2 Příspěvek od Romanky1 »

Thomson Vez VTCD 1000 je problem ze sufle s Cd nevijizdelo tak sem
vymenil kladku na moturku a reminek,dalsi vec bylo vymenit Laser ktery ma svoje zasebou. A ted ten problem moturek posuv lseru neni prevodovany jako jine mechaniky,

Primo na moturku je ozubeny pastorek ktery se primo opira o ozubenou listu laseru a ten pastorek je praskly a tim nekdy se zadrhne a laser se sekne. Volal jsem do Ame a TSnova, nikde to nemaji ,nevim cim to nahradit , nebo s ceho to pouzi. Nenasel jsem ani servisni dokumentaci
pod jakym cislem by to slo mozna objednat, jinak cela mechanika 2500,-
a to takovou cenu si to opravit nikdo nenecha.

Nebyl jsem prihlaseny,omlouvam se.
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Zalepit to nejde?
Romanky1

#4 Příspěvek od Romanky1 »

To bych nebelal, protoze je to roztahnuty a je to asi silon nebo nejaky jiny material ktery se spatne lepi a moturek nema takovou silu , a pak to zacne preskakovat a budu to mit na triku.

PS : lepil bych to pripadne, kdyby to nedrzelo na hridely.
Maxell

#5 Příspěvek od Maxell »

Měl jsem ten samý problém, ale už nevím, u jaké věže to bylo. Hledal jsem, sháněl jsem a volal všude. Ale nikde nic. Pak sem našel v GM elektronik jen motorek s tím pastorkem, který sem potřeboval.Ale stál 1000 Kč. Dostal jsem radu, že mám uříznout O kroužek s antény, co je třeba na radiích o menším průměru a stáhnout ten pastorek. Ale bez výsledku. Vyřešil jsem to tak, že jsem to dal známému a ten mi to vyrobil v práci ze silonu. Udělal mi to delší a já to jen zkrátil na požadovanou délku.
Neberte život vážně, stejně z něj nevyváznete živí...
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“