zafixování DPS s trafem v adaptéru
Moderátor: Moderátoři
zafixování DPS s trafem v adaptéru
Adapter mne prisel na 260,-. Nevim kolik stoji adapter 9V/300mA, kterej opravdu chodi aspon do 250mA. Zkousel jsem ten muj na 300mA a drzi 9V. Ma snuru, co se hned nezlomi, da se za ni tahat a nevyrve se z plosnaku a ma indikacni ledku. Navrch bastleni mne bavi a mam z vyrobku radost. Behem vyroby jsem se leccemus priucil. Konec referatu.
Tavné lepidlo na podobné věci obvykle neprojde, už jen proto, že adaptér musí být bezpečný i po přehřátí a poruše. Existuje speciální vysokoteplotní mechová "guma", ale ten kousek do adaptéru bude stát půl ceny zdroje.
A když jsme u toho - zdroj 300mA co dá 250 koupíš za cca 180Kč, jestli nezdražili (+poštovné). Má CE, je slušný atd. V téhle kategorii nemá smysl bastlit, když už tak něco mnohem lepšího.
2 Yeshckůl : Pokud je kamarádství tak pevné, že přežije třeba i vyhořelý byt nebo zkušebnu....
- Přílohy
-
prasezdroj.JPG- Tohle je vnitřek zdroje, prodaného jedním mezi muzikanty regionálně známým "technickým guru" coby zdroj pro trochu větší efekt. Za povšimnutí stojí detailně propracované detaily, jako využití nejhoršího kusu od vietkonga z tržnice, sofistikované izolační
- (162.31 KiB) Staženo 146 x
Takze:
1. To, ze jsem nechtel slyset co mi rekl Sendyx vykonstruoval Cust. Z meho textu to automaticky nevyplyva a prijde mi naprosto zbytecny takhle spekulovat na technickym foru. Ano ja jsem chtel slyset nejakej napad ohledne upevneni adapteru a proto jsem tohle vlakno zalozil.
2. Velmi rad si poslechnu dobrou radu. Ohledne bezpecnosti mas naprostou pravdu, ohledne usporenych sedumdesati korun (kdyz neberu postovny) nemas pravdu, protoze to bys moh radit rybarovi at si jse radsi koupit slanecky do Lidla, panc na to nepotrbuje prut
ach jo, sem jsem se dostat nechtel, jenze mam dojem, ze ta Custova zbytecna poznamka, ktera se samozrejme da dale pekne zpracovavat a rozvijet proste vyzaduje urcitou defenzivni reakci.
- Přílohy
-
panasonic - mala.jpg- Tak tenhle krasavec je od firmy Panasonic. Vykuchal jsem ho abych se neco priucil :)
- (127.99 KiB) Staženo 127 x