DVD RAM cartridge mechanika

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Quest

DVD RAM cartridge mechanika

#1 Příspěvek od Quest »

Zdravím všechny.
Již delší dobu používám palírnu Panasonic LF-D521E, která umí mj. DVD RAM v cartridge. Protože již má něco za sebou, musím se předem připravit na její odchod. Problém je v tom, že neznám jiného výrobce, který by vyráběl mechaniku na DVD RAM Cartridge. Můj dotaz zní: Neví někdo z přítomných něco víc o dalším výrobci, případně přímo typ mechaniky? Nechci disky vyndávat z cartridge, protože by tím ztratily svůj smysl.

PS.: Někde jsem vyšťoural toto: Panasonic DVD MULTI Drive Kit LF-M621E, ale nikdo to nenabízí, e-shop Panasonic nefunguje, několik dalších mnou kontaktovaných e-shopů neví, že něco takového existuje.
Kdysi jsem viděl LF-D521E v Tescu, ale dnes nic.
Díky za odpovědi.
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Jinýho výrobce taky neznám ale Panasonic to dělá dál.Třeba kup DMR-EH58EP-K . Nebo pak za větší peníz DMR-EX81SEGS .
Quest

#3 Příspěvek od Quest »

To xxxe. Díky za odpověď, já nesháním DVD rekorder, těch je všude plno, ale samotnou počítačovou jednotku (mechaniku). :D
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jirka »

http://www.tespo.com/new/cz/katalog.aspx?id=49 - druhá mechanika na stránce by mohlo být to, co hledáš.
Quest

#5 Příspěvek od Quest »

To Jirky: Díky, to je ono, co hledám. Dám vědět, jak jsem dopadl. :D
Quest

#6 Příspěvek od Quest »

Doplňuji informace viz. výše: Mechanika která splňuje požadavek nahrávání DVD RAM v cartridge - Panasonic SW-9576C, avšak jejich e-shop se nachází na www.jetflash.cz .
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“