Je to trocho naopak.Signál z vertikálu se použije jako výchozí informace pro korekci poduškovitosti.Koriguje se totiž horizontální amplituda v závislosti na na okamžité hodnotě vertikální amplitudy.kutilmil píše:chalpi vas nazor ovplyvnuje podla vas nejakym sposobom obvod pre korekciu podusky vertikalny rozklad v tomto TV?
Sony Chassies AE-1C
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
-
Návštěvník
kutilmil píše:Pre pajosek: to mi je jasne ale len ci to nahodou v tomto TV nieje nejako prepojene?
Pre Ivana: ked si taký múdry prídi mi to opraviť alebo ti to doveziek ked chces. A za prácu ti ponúkam 2000 do vrecka
Jen co můžu přijít k lukrativnímu kšeftu , tak mi ho vyfoukne Jezevec . Jo kdyby cestou ke mě byla konkurence třeba nadporučík , nebo diplomat , ale takhle utřu hubu . Hele kolego Jezevče není Ti to blbý ?
Ivan
-
Návštěvník
Pesko píše:Nič si z toho nerob Ivan ,ja tiež môžem o 66€urových zákazkach iba snívať. Ja tu na východe začnem byť pomaly odkázaný iba na zákazníkov z rómskych osád u ktorých je solventnosť poslabšia.
Pokud jsi se dostal na kvalitu opraváře , jakou zde předvádíš v podmínkách které popisuješ , pak Ti mohu vyslovit obdiv a uznání .
Ivan
-
alex222
kutilmil píše:Zdravim Vas chlapy. Prosim o radu. Mam tu Chssies AE-1C a nejde mi vertkal. Napajanie IO OK, budiace impulze idu,l vychylovacky 9 ohm, kondy premerade veľka väčšina vymenena. Prosim nakopnite ma, neviem si s tym rday. Zatial dik
Kde si kupoval to TDA8170 ? Ja som nedávno kupoval, ale žial - vodorovná čiara. Nakoniec som použil zo šuflíkových zásob a ten je OK.