Sony Chassies AE-1C

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od pajosek2 »

kutilmil píše:chalpi vas nazor ovplyvnuje podla vas nejakym sposobom obvod pre korekciu podusky vertikalny rozklad v tomto TV?
Je to trocho naopak.Signál z vertikálu se použije jako výchozí informace pro korekci poduškovitosti.Koriguje se totiž horizontální amplituda v závislosti na na okamžité hodnotě vertikální amplitudy.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#47 Příspěvek od kutilmil »

Pre pajosek: to mi je jasne ale len ci to nahodou v tomto TV nieje nejako prepojene?

Pre Ivana: ked si taký múdry prídi mi to opraviť alebo ti to doveziek ked chces. A za prácu ti ponúkam 2000 do vrecka
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od jezevec »

kutilmil píše:Pre Ivana: ked si taký múdry prídi mi to opraviť alebo ti to doveziek ked chces. A za prácu ti ponúkam 2000 do vrecka

Ha, dovez to ke mě, za ty peníze ti to opravím na počkání... Nemáš to daleko.
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#49 Příspěvek od kutilmil »

Ok poslal som pre p. jezevec soukromou zprávu prosim odpiste a dohodneme sa, hlavne prosim tel. cislo.
komeky

#51 Příspěvek od komeky »

IC502: vývod 1 - 2,2V
2 - 28,4V
3 - 2,1V
5 - 17,9V
6 - 29,5V
7 - 2,2V
...zmeral by som aj R531.
Návštěvník

#52 Příspěvek od Návštěvník »

kutilmil píše:Pre pajosek: to mi je jasne ale len ci to nahodou v tomto TV nieje nejako prepojene?

Pre Ivana: ked si taký múdry prídi mi to opraviť alebo ti to doveziek ked chces. A za prácu ti ponúkam 2000 do vrecka

Jen co můžu přijít k lukrativnímu kšeftu , tak mi ho vyfoukne Jezevec . Jo kdyby cestou ke mě byla konkurence třeba nadporučík , nebo diplomat , ale takhle utřu hubu . Hele kolego Jezevče není Ti to blbý ?
Ivan
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#53 Příspěvek od kutilmil »

Merania odporov mam davno za sebou ja sa len tesim jak sa pan jezevec zapoti :lol: Idem mu zavolat tak za 15 min a dufam ze sa dohodneme.
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#54 Příspěvek od kutilmil »

Takze pani dohodnute s jezevcom a uvidime jak to dpoadne. zajtra vecer budem informovat
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od pajosek2 »

Jsem zvědav jak to dopadne.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Pesko

#56 Příspěvek od Pesko »

Anonym píše:
Jen co můžu přijít k lukrativnímu kšeftu , tak mi ho vyfoukne Jezevec .

Nič si z toho nerob Ivan ,ja tiež môžem o 66€urových zákazkach iba snívať. Ja tu na východe začnem byť pomaly odkázaný iba na zákazníkov z rómskych osád u ktorých je solventnosť poslabšia.
Návštěvník

#57 Příspěvek od Návštěvník »

Pesko píše:Nič si z toho nerob Ivan ,ja tiež môžem o 66€urových zákazkach iba snívať. Ja tu na východe začnem byť pomaly odkázaný iba na zákazníkov z rómskych osád u ktorých je solventnosť poslabšia.

Pokud jsi se dostal na kvalitu opraváře , jakou zde předvádíš v podmínkách které popisuješ , pak Ti mohu vyslovit obdiv a uznání .
Ivan
alex222

#58 Příspěvek od alex222 »

kutilmil píše:Zdravim Vas chlapy. Prosim o radu. Mam tu Chssies AE-1C a nejde mi vertkal. Napajanie IO OK, budiace impulze idu,l vychylovacky 9 ohm, kondy premerade veľka väčšina vymenena. Prosim nakopnite ma, neviem si s tym rday. Zatial dik

Kde si kupoval to TDA8170 ? Ja som nedávno kupoval, ale žial - vodorovná čiara. Nakoniec som použil zo šuflíkových zásob a ten je OK.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od jezevec »

Kutilmil před chvílí odjel. Ferko z Avelmaku by se měl chytnout za nos, všech pět TDAček bylo rýžových. Doufám, že mu je vymění za funkční.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“