pomoc prosím s kódem
Moderátor: Moderátoři
pomoc prosím s kódem
Klidně pošlu techničák,občanku i řidičák,že to není čorka.Děkuju
majiteli to prodraží věc a zkomplikuje život, a když mu to hnědá ruka chmátne? buď to pak šlehne o zem, nebo chytřejší hnědka (Praha) odnese do spřátelené zastavárny a ta má spřáteleného aktivátora (že takoví jsou nepochybuju).
To samé v bledě modrým s mobilama. Za mírný poplatek odheslujeme, přeprogramujeme, naleštíme, zlegalizujeme.
Kdo zná na hlaváku tu secesní kavárnu s drátěnýma židličkama, obchází tam hnědá squadra a nutí hostům čórnutý zboží, asi 20m za rohem je služebna "Pomáhat a chránit", všechno v nejlepší symbióze
Crifodo píše:...Kdo zná na hlaváku tu secesní kavárnu s drátěnýma židličkama, obchází tam hnědá squadra a nutí hostům čórnutý zboží...
Nejen na Hlaváku - předevčírem mi něco podobnýho nabízel hnědoslovák i na parkovišti u Hradeckého Baumaxu - otevřel kufr auta a přesvědčoval mě, že v něm ležící plastový kufr s bouracím kladivem je nevhodná koupě a že mi ho za tisícovku prodá. Jen by ten kufr s kladivem nesměl být postříkaný od malty a auto by nesměl být Logan se slovenskou registračku začínající na písmena LV... K "Otravovat a šikanovat" to tam teda 20m není, ale za bílého dne, na parkingu plném lidí...
A kutilmile - nelituju tě