zafixování DPS s trafem v adaptéru
Moderátor: Moderátoři
Co se tyka noznich SPDT prepinacu, tak ty jsou na ceskym trhu bezne k dostani 2 typy. Vypadaji stejne, ale jeden ma dlouhej zavit a jeden kratsi. Ten s kratsim zavitem je prokazatlne Cina a de do hajzlu velice rychle, rekl bych umerne cene 35 korun. Ten s delsim zavitem (47-77,-) meli driv v Hadexu, ale tam uz presaltovali na ten cinskej (vsimnete si rucne prepsany vejskovy koty u obrazku). Ten mam na krabickach uz leta a furt dobry.
U modrejch 3PDT kostek kolujou zvesti, ze uz maji taky 2 verze, stejny vzhledem, ale odlisny kvalitou. ted jsem jich vzal 20 od dovozce z Anglie tak uvidime.
Je to smutné, ale smiřte se s faktem, že většina lokálních obchodníků nemá použitelné stíněné dráty, konektory, sortiment polovodičů, lepších kondenzátorů atd. a že si vše musí člověk objednat a nechat poslat jak před 20 roky.
http://www.dc.evil666.net/index.php?page=article&id=49
Tak takovej tam ted mam uz treti hodinu, prave na 3watech.
Je to nekde uprostred ty stranky.
Potom kupil Neutrik - a odvtedy som o tom kabli nepocul
To je dneska normalni - hnusny plastovy efekty s SMD soucastkama za babku. Tomu je tezky konkurovat, s tim se da jenom nesouhlasit.
Taky máš možnost oslovit české, nebo polské, německé či americké pajcíře (nebo Boutique, Custom výrobce), kteří ti za trojnásobek ceny originálu udělají tu echt jedinou pravou handmade kopii, dokonce i s germaniovýma diodama ze starýho japonského tranzistoráku
Na boutique vyrobce kaslu, zasobu germanii mam dostatecnou a krabicku umim postavit sam.
yeeshkul píše:Co se tyka noznich SPDT prepinacu, tak ty jsou na ceskym trhu bezne k dostani 2 typy.... Ten s kratsim zavitem je prokazatlne Cina a de do hajzlu velice rychle, rekl bych umerne cene 35 korun. Ten s delsim zavitem (47-77,-) meli driv v Hadexu, ale tam uz presaltovali na ten cinskej (vsimnete si rucne prepsany vejskovy koty u obrazku). Ten mam na krabickach uz leta a furt dobry.
U modrejch 3PDT kostek kolujou zvesti, ze uz maji taky 2 verze, stejny vzhledem, ale odlisny kvalitou. ted jsem jich vzal 20 od dovozce z Anglie tak uvidime.
Takže tě mohu ubezpečit, že naprosto všechny spínače, co používáš, máš čínské. Ty z Hadexu jsou superčinské, protože je dělá firma bez jakékoliv rozumné kontroly, a posírají se všechny, některé za pár týdnů, některé za rok. Pokud jsou tedy v aplikaci, že přepínají signál, ony totiž na to ani původně nejsou určeny
yeeshkul píše:Nedelam proti tomu nic..... Uz jsi byl v Cine? Uz jsi jim to tam sel rozdupat protoze jejich ekonomickej uspech je postavenej na porusobvani lidskejch prav? Jestli ne tak se mne takhle neptej....
Ale to ses pěkně nakrknul
http://www.ges.cz/?search=fs40&page=ind ... cz&cur=CZK
At byly puvodne vyrobeny na cokoliv, to mne naprosto nezajima pokud fungujou tam kde chci ja. A tam je potreba vybirat.
Ano, jsou lepší i horší, ty co tak opěvuješ co Hadex už neprodává, jsem půlku vyházel. To že fungují některé dél je asi šťastná náhoda, třeba některé omylem stačili i pokovit. Pokud vím měli je jen jako jeden typ, asi to číňan děla pro někoho s dlouhým krčkem a tak mu přebyly. Co taky chtít za necelý dolar
Ty jsi vyrobce? Ted mne oslovil jeden dodavatel do dovazi sortiment od Anglicanu z Cliff. Ma to za dobry ceny, ale nic nezarucuju, protoze jsem nic z toho zatim neodzkousel.
sales@gwacoustics.com